Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Španielska tlač si láme hlavu so zostavami oboch tímov

Základné zostavy sobotňajšieho futbalového stretnutia Španielsko - Slovensko v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska sú rébusom, ktorý sa v deň zápasu snažila vyriešiť väčšina miestnej celoštátnej špecializovanej i všeobecnej tlače, no správnu odpoveď naň dá až pohľad o 20.45 h na trávnik štadióna Municipal Carlos Tartiere v Oviede.

05.09.2015 17:37
Marek Hamšík, Gerard Piqué Foto: ,
Slovenský stredopoliar Marek Hamšík v súboji s Gerardom Piquém počas minuloročného zápasu v Žiline.
debata

Domáci tréner Vicente del Bosque a jeho náprotivok Ján Kozák totiž na tlačových besedách ani brvou nenaznačili, koho tentokrát pošlú do boja o kontinentálny šampionát 2016.

Denníky AS, Marca či El País sa zhodli len pri zložení španielskej defenzívy, kde nepochybujú o účasti brankára Ikera Casillasa a obranného kvarteta Juanfran, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba. V strede poľa a útoku sa „točia“ viac-menej tie isté mená, uvedené zdroje sa však nezhodili na večernom rozostavení „La Furia Roja“.

Ešte väčším hlavolamom bola pre domáce noviny úvodná jedenástka Slovenska. Španielski žurnalisti predpokladali všakovaké kombinácie hostí, ani jedna zostava v podaní troch spomenutých periodík sa príliš nepodobala na konkurenčnú.

AS pripomenul, že na piatkový predzápasový otvorený tréning španielskej reprezentácie sa prišlo pozrieť viac než 7-tisíc ľudí. Tento týždeň sa v oblasti Ovieda predávalo posledných 5000 vstupeniek. Tunajší futbalový stánok oficiálne skolaudovaný v roku 2000 má kapacitu 30 500 sedadiel.

Predpokladané zostavy podľa španielskych denníkov:

AS
Španielsko: Casillas – Juanfran, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba – Busquets, Cazorla/Fábregas – David Silva, Iniesta, Pedro Rodríguez – Diego Costa
Slovensko: Kozáčik – Pekarík, Saláta, Gyömbér, Hubočan – Pečovský, E. Sabo – Mak, Hamšík, Duda – Nemec

MARCA
Španielsko: Casillas – Juanfran, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba – Cazorla, Busquets, Iniesta – David Silva, Diego Costa, Pedro Rodríguez
Slovensko: Kozáčik – Pekarík, Michalík, Saláta, Hubočan – Gyömbér – Mak, Hrošovský, Pečovský, Stoch – Hamšík

EL PAÍS
Španielsko: Casillas – Juanfran, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba – Busquets – Fábregas, Iniesta – David Silva, Diego Costa, Pedro Rodríguez
Slovensko: Kozáčik – Pekarík, Hubočan, Saláta, Gyömbér – Hrošovský, Pečovský – Mak, Hamšík, Stoch – Nemec

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #španielska futbalová reprezentácia
Načítavajú sa športové výsledky...