Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po zápase v Nemecku napadol Čmelíka pri autobuse írsky súper päsťami

Slovenský futbalový reprezentant do 19 rokov Lukáš Čmelík sa stal obeťou nepríjemného napadnutia zo strany írskeho súpera pri štadióne v nemeckom Mannheime po zápase 2. skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy tejto vekovej kategórie do Grécka.

01.04.2015 21:38
päsť, bitka, úder, násilie Foto:
Ilustračné foto
debata (5)

Ír Kevin Toner si chcel so stredopoliarom MŠK Žilina všetko vydiskutovať päsťami už priamo na ihrisku, kde ho nepustili k Čmelíkovi spoluhráči. Jeho hlava neochladla ani po skončení súboja a napadol slovenského mladíka.

„Prechádzal som okolo ich autobusu a zrazu som dostal tri údery do hlavy. Uvidel som ho v poslednej chvíli, nestihol som zareagovať. Ihneď sme išli do nemocnice, našťastie nejde o nič vážne,“ uviedol v stanovisku pre RTVS Lukáš Čmelík. Incident nezostal bez povšimnutia delegáta UEFA. Slovenský futbalový zväz v súčasnosti čaká na stanovisko vedúceho výpravy.

„Napadnutie Lukáša Čmelíka po zápase Írsko "19“ – Slovensko „19“ riešil priamo na mieste s delegátom UEFA vedúci slovenskej výpravy Samuel Slovák. Generálnemu sekretárovi SFZ sa za neakceptovateľné správanie írskeho hráča telefonicky ospravedlnil generálny sekretár Írskeho futbalového zväzu a prisľúbil jeho prísne potrestanie," uviedol v stanovisku pre RTVS Slovenský futbalový zväz.

Súboj medzi devätnásťročnými výbermi Slovenska a Írska sa skončil v Mannheime 2:2. Zverenci Milana Malatinského v konečnej tabuľke obsadili 2. priečku s 5 bodmi za sedembodovým Nemeckom a nepostúpili na záverečný turnaj do Grécka.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Čmelík