Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kozákov káder je kompletný, Weiss v opatere lekárov

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák skompletizoval v utorok v Senci svoj káder 23 hráčov na blížiaci sa zápas proti Luxembursku (piatok 27. 3. o 20.45 v Žiline) v kvalifikáciii ME 2016 do Francúzska a následné prípravné stretnutie s Českom (utorok 31. 3. o 20.30 v Žiline).

24.03.2015 22:02
Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss.
debata

„Ako posledný sa k mužstvu pridal Šesták, ktorý nastúpil v pondelok večer za Bochum vo víťaznom dueli druhej nemeckej ligy na trávniku Norimbergu (odohral 77 minút, VfL vyhral 2:1, pozn.). Stano bol dnes predpoludním na masáži a podvečer trénoval individuálne,“ informoval v utorok večer manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Juraj Čurný.

V utorkovom itinerári slovenskej reprezentácie boli plánované i realizované dve tréningové jednotky v seneckom NTC. Nie všetci nominovaní hráči však absolvovali plnú záťaž. Na pondelkový zraz k Slnečným jazerám prišiel krídelník katarského klubu SC Lekhwiya Vladimír Weiss s narazeným svalom nad kolenom zo súboja ázijskej Ligy majstrov, do piatkového kvalifikačného zápasu by však mal byť podľa vyjadrenia kouča Jána Kozáka v poriadku.

„Vladko Weiss sa predpoludním pripravoval individuálne, potom bol v opatere lekárov. Podvečerný tréning neabsolvoval ani Maťo Jakubko, ktorého tiež prezreli doktori. Druhý utorkový tréning na rozdiel od predpoludňajšieho vynechal aj Jano Ďurica. K nejakej zmene v pôvodnej nominácii však neprišlo, kompletný káder 23 futbalistov zostáva pokope,“ doplnil Juraj Čurný.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Weiss #kvalifikácia ME 2016