Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kozák nehlasoval do ankety Futbalista roka. Nechcel nikoho uprednostniť

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák sa nezapojil ako hlasujúci do ankety Futbalista roka 2014 na Slovensku.

23.03.2015 18:55
futbalista roka 2013, Marek Hamšík, Martin Škrtel Foto: ,
Futbalista roka 2013 Marek Hamšík (vpravo) s druhým Martinom Škrtelom.
debata

Čo viedlo 60-ročného rodáka z Matejoviec nad Hornádom k tomu, že nezahlasoval v tradičnej ankete denníka Pravda a Slovenského futbalového zväzu, vysvetlil na tlačovej besede v súvislosti s reprezentačným zrazom v Senci.

"Vnútorne som nebol presvedčený, komu by som dal svoj hlas. Počas celého roka všetci moji zverenci podávali výborné výkony. Mal som ich deliť na lepšieho a ešte lepšieho? To asi nie. Preto som sa rozhodol, že radšej nebudem hlasovať,“ povedal tréner Ján Kozák. Slovenskí futbalisti pod jeho vedením aktuálne sú na čele C-skupiny kvalifikácie ME 2016, keď v štyroch zápasoch dosiahli plný počet 12 bodov.

Slávnostné vyhlásenie ankety Futbalista roka 2014 na Slovensku sa uskutoční v sobotu 28. marca od 20.00 h v Mestskom divadle v Žiline (aj v priamom prenose RTVS na Dvojke). Deň predtým absolvujú slovenskí futbaloví reprezentanti pod Dubňom zápas proti Luxembursku v rámci C-skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska a v utorok 31. marca tiež na štadióne MŠK Žilina si v prípravnom súboji zmerajú sily s Českom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Kozák #Futbalista roka 2014