Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mak: Lepšiu polsezónu som ešte nezažil

Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak má podľa vlastných slov za sebou najlepšiu polsezónu v doterajšej kariére.

22.12.2014 12:08
Róbert Mak Foto: ,
Róbert Mak.
debata

Po 15. kole vedie jeho zamestnávateľ PAOK Solún pelotón najvyššej gréckej súťaže. Dvadsaťtriročný Mak pomohol Solúnčanom k tomuto postaveniu šiestimi presnými zásahmi. „Po futbalovej stránke bol posledný polrok mojím najlepším v kariére. V drese PAOK-u som pravidelne hrával a strieľal góly. V národnom tíme to bola fantázia, máme za sebou nádhernú jeseň. Nikdy nezabudnem na duel na Ukrajine, kde sme zvíťazili mojím gólom,“ zhodnotil v rozhovore na svojej internetovej stránke bratislavský rodák.

Škvrnou na vydarenej jesennej časti sezóny 2014/2015 boli zranenia, Mak vynechal niekoľko stretnutí v závere tohto kalendárneho roka. „Mrzia ma zranenia. Cítim sa fajn, trénoval som, ale po dohode s trénerom som nenastupoval. Našiel som si súkromného fyzioterapeuta, ku ktorému som vo voľnom čase chodil na rehabilitáciu,“ uviedol Mak.

Sviatkovať bude Róbert Mak na Slovensku, vo svojej domovine sa však zdrží len do piatka 26. decembra. „Budeme u svokrovcov. Vianoce budú iné, prvýkrát bude medzi nami aj syn Robin. Na druhý sviatok vianočný už letím do Grécka, v sobotu 27. decembra máme tréning,“ povedal Mak a pridal aj novoročné želanie: „Predovšetkým zdravie! Verím, že s PAOK-om získame grécky titul a s reprezentáciou postúpime na majstrovstvá Európy.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Róbert Mak