Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bola to dôstojná prehra, smútil tréner Macedónska

Tréner macedónskej futbalovej reprezentácie Boško Gjurovski po sobotňajšej domácej prehre svojich zverencov so Slovákmi 0:2 v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska bol smutný, ale vyhlásil, že jeho hráči prehrali so cťou.

16.11.2014 11:14
Slovensko, futbal, radosť, Juraj Kucka Foto: ,
Slovenská radosť po presnom zásahu Juraja Kucku.
debata

„Urobili sme v zápase dve chyby, súper vďaka tomu strelil dva góly a takto prišiel k víťazstvu, Bola to však dôstojná prehra,“ cituje pozápasové slová Gjurovského portál daily.mk.

Macedónsky kormidelník prezradil, čo je najväčšou slabinou jeho mužstva. „Nemáme sebadôveru, neveríme sami sebe. To je najväčší problém. Zápas nám ukázal, aké ťažké je dosiahnuť cieľ. Do marca si to máme čas zanalyzovať. Máme však mladý a perspektívny tím,“ doplnil 52-ročný rodák z Tetova.

Macedónci majú po štyroch odohraných stretnutiach C-skupiny na svojom konte 3 body za októbrové víťazstvo nad Luxemburskom (3:2) a patrí im priebežná 4. priečka. Okrem sobotňajšej prehry so Slovenskom ťahali Balkánci za kratší koniec v oboch dueloch na ihriskách súperov – v Španielsku (1:5) a na Ukrajine (0:1).

debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia