Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Írsky útočník Doyle: Zdolať Slovensko bude ťažké

Írski futbaloví reprezentanti sa po dvoch odohraných dueloch v "slovenskej" B-skupine kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2012 ocitli s plným počtom šiestich bodov na čele tabuľky o skóre pred zverencami trénera Vladimíra Weissa st.

09.09.2010 13:07
Kevin Doyle Foto:
Kevin Doyle.
debata (4)

Útočník mužstva zo „zeleného ostrova“ Kevin Doyle napriek tomu krotí optimizmus u fanúšikov a svojich reprezentačných spoluhráčov a upozorňuje na to, že v októbri tohto roka čakajú na tím talianskeho kouča Giovanniho Trapattoniho dva mimoriadne náročné duely. Íri najskôr v piatok 8. 10. privítajú v Dubline Rusko a v utorok 12. októbra potom zavítajú do Žiliny na zápas proti Slovákom. Tým sa podarilo vyhrať tento týždeň v Moskve nad favorizovanou „zbornou“ 1:0 gólom Miroslava Stocha.

„Tento výsledok ukázal, že Slovensko bude veľmi náročný protivník a bude pre nás veľmi ťažké zdolať ho. Proti Slovákom sme odohrali dva zápasy v kvalifikácii o postup na ME 2008. Doma sme ich zdolali a v Bratislave sme tiež siahali po triumfe, no v nadstavenom čase sme inkasovali vyrovnávajúci gól na 2:2. Teraz to však budú určite ešte ťažšie duely,“ nechal sa počuť Kevin Doyle, ktorý strelil gól v každom zo spomenutých dvoch súbojov proti SR.

Ešte pred stretnutím v Žiline sa však musia „ostrovania“ pripraviť na tím holandského lodivoda Dicka Advocaata, ktorý bude chcieť odčiniť domáce zaváhanie so Slovenskom. „Určite budú chcieť u nás získať tri body, o ktoré teraz prišli. Oba októbrové duely nám dajú zabrať, momentálne sme však v dobrej forme a veríme si,“ dodal zakončovateľ anglického Wolverhamptonu Wanderers.

4 debata chyba