Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zranila ho protitanková strela. Rozhodca s licenciou UEFA doplatil na útok Hizballáhu

Furtbalový rozhodca izraelskej najvyššej súťaže s licenciou UEFA Niv Steif bol v piatok večer vážne zranený, keď sa ako člen záložnej izraelskej armády zúčastnil stretov s hnutím Hizballáh.

10.12.2023 13:46
futbalový rozhodca Foto:
Ilustračná snímka: Konflikt na Blízkom východe sa dotkol aj rozhodcu.
debata (2)

Izraelská asociácia futbalových rozhodcov uviedla, že arbiter izraelskej Premier League, ktorý slúži v zbore Izraelských obranných síl, bol zranený po zásahu protitankovou strelou, informoval denník The Times of Israel.

Vrtuľník ho previezol do nemocnice v Haife, kde podstúpil niekoľko vážnych operácií, a teraz je v stabilizovanom stave, doplnila asociácia vo vyhlásení.

Stephen Darby Čítajte viac Ničí ho choroba, ktorá zabila aj Čišovského. Exspoluhráč Škrtela z Liverpoolu zdieľal dojímavý príbeh

Združenie rozhodcov tvrdí, že ich zástupcovia navštívili Steifa v nemocnici a poskytnú jemu a jeho rodine potrebnú pomoc, kým sa neuzdraví.

„Niv je mladý a nádejný rozhodca, je to tiež silný chlap, sme presvedčení a modlíme sa, aby sa mu podarilo prekonať zranenia a pokračovať v normálnom živote súkromne aj pracovne.“

Steif bol okrem pôsobenia v najvyššej súťaži napríklad aj štvrtým rozhodcom v predkolách Európskej konferenčnej ligy v júlových zápasoch Škupi – Levski Sofia a Torpedo Kutaisi – Sarajevo.

Nárast trhovej hodnoty slovenských futbalistov Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Niektorí prispeli viac, iní menej. Postup...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Izrael a Palestína #Niv Steif