Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tučné biele dievča. Vyvolená najdrahšieho Angličana čelí urážkam. Príbeh dvojice je inšpiratívny

Declan Rice v lete prestúpil z West Hamu do Arsenalu za 116 miliónov eur a stal sa najdrahším futbalistom anglickej histórie. Kým jemu sa v novom tíme darí, jeho partnerka sa kvôli vzhľadu stala terčom útoku.

09.12.2023 20:12
Declan Rice Lauren Fryer Foto:
Declan Rice s priateľkou Lauren Fryerovou.
debata (7)

Rice sa okamžite po prestupe stal neoddeliteľnou súčasťou zostavy Arsenalu. V doterajšom priebehu sezóny strelil tri góly a zaznamenal aj dve asistencie. Fanúšikovia sú spokojní, no 24-ročného mladíka môžu trápiť problémy v súkromí.

Konkrétne: jeho partnerka Lauren Fryerová sa stala terčom útoku na sociálnej sieti, ktorý mieril na komentovanie je vzhľadu.

Ako informovali britské médiá, anonymný používateľ na Twitteri zverejnil fotografie Ricea a Fryerovej s nechutným komentárom o jeho priateľke.

Slovan futbal Čítajte viac Slovan je jesenným majstrom. Mala to byť dráma, belasí a vybláznili. Weiss: Malo to hlavu aj pätu

„Declan Rice je multimilionár, s atletickou postavou, vysoký 185 centimetrov, no uspokojil sa s tučným bielym dievčaťom. Ja už tomuto svetu nerozumiem!“ napísal anonym s tým, že po pár hodinách bol príspevok zmazaný.

Rice a Fryerová sú v citovom vzťahu už od stredoškolských čas a ich láska bola korunovaná minulý rok, keď sa im narodil syn Judd.

Declan Rice odolal rôznym celebritám, silikónovým kráskam a ženám pochybných mravov, ktoré viac či menej „poľujú“ po bohatých a slávnych futbalistoch z Premier League. Rice sa pritom odjakživa netajil láskou k Fyerovej. Na sociálnej sieti často zverejňoval zamilované básne, ktoré písal svojej priateľke.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lauren Fryer ♡ (@laurenfryer_)

Fryerová bola po futbalistovom boku od čias, keď ho nikto nepoznal a zarábal okolo 3-tisíc libier týždenne. Dnes Angličan írskeho pôvodu ročne zarobí takmer 13 miliónov a ostal nohami pevne na zemí. O nechutné komentáre sa nestará napriek tomu, že na ostrovoch sa téme médiá podrobne venovali.

Fanúšikovia Arsenalu stáli pri futbalistovi a jeho vyvolenej a spolu s poľutovania hodným príspevkom zanechávali komentáre podpory.

„Predstavte si, že by ste si vybrali životného partnera na základe spoločenských štandardov krásy. Ukazuje to, že máte malé mužské ego,“ bol jeden z komentárov. „Na tomto príspevku je toľko zlého, vymažte ho," želal si ďalší. To sa napokon aj stalo.

Partnerky slovenských futbalistov Fotogaléria - 42 fotiek Všetky fotky
V čase, kedy im státisíce Slovákov vyčítajú...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Declan Rice #Arsenal FC