Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Babrák roka? Šialená situácia v Ibrox Parku: Najhorší priamy kop v histórii futbalu

V 31. kole škótskej futbalovej Premiership zvíťazil Glasgow Rangers na Ibrox Stadium nad Hibernianom 3:1. Stretnutie však nezostane v pamäti pre úspech domácich, ale pre počin hráča Hibs, ktorý jedinou strelou zložil na zem dvoch svojich spoluhráčov.

01.04.2024 10:30
Nectarios Triantis Foto:
Nectarios Triantis (vpravo v súboji s Fabiom Silvom z Glasgow Rangers) sa stal smutným hrdinom víkendu v škótskej Premiership.
debata

V tíme Hibernianu je jeden futbalista, ktorého budú, aj pre dobro tímových kolegov, v najbližšej budúcnosti držať ďaleko od zahrávania voľných kopov.

Zápas neprebiehal ešte ani päť minút, keď sa austrálsky obranca Nectarios Triantis postavil na rutinný priamy kop z vlastnej polovice. No namiesto pohodlnej rozohrávky museli byť po jeho nešťastnom odkope privolaní zdravotníci.

Triantis trafil tak nešťastne, že ňou najskôr trafil priamo do tváre spoluhráča a kapitána tímu Joa Newella a odrazená lopta navyše zasiahla aj ďalšieho hráča Hibernian, ktorý okamžite spadol na zem. Pozrite si málo vídaný priamy kop v podaní Austrálčana:

Triantisov počin sa stal hitom internetu. Mnohí fanúšikovia na sociálnych sieťach špekulujú, či sa to naozaj stalo, alebo ide len o dobre spracovaný video trik. „Hlasovanie o najšialenejší priamy kop roku 2024 sa môže skončiť, keďže o víťazovi je rozhodnuté,“ napísal britský Daily Star.

Priaznivci sa predbiehali v uštipačných komentároch na adresu austrálskeho obrancu. „Pochyboval som o schopnostiach Hibernian niečím zaujať na pôde Glasgow Rangers. No mýlil som sa, keď som videl tento voľný kop,“ napísal jeden z fanúšikov na Twitteri.

Frida Maanumová Čítajte viac Bezvládny pád na trávnik, osem desivých minút. Futbalistka Arsenalu skolabovala počas finále

„To je sranda. Mohol by to skúšať ešte 300-krát a už by sa mu to nikdy nepodarilo,“ pridal sa ďalší. Rangers nakoniec vyhrali 3:1 vďaka gólom Jamesa Taverniera, Cyrela Dessersa a Rabbiho Matonda.

Chorvátska Ivanka zavelila: Ide sa na Euro! Fotogaléria - 37 fotiek Všetky fotky
Ivana Knollová sa už neukazuje iba na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Glasgow Rangers #Hibernian #škótska Premier League