Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Druhý štart a čisté konto. Dúbravka vychytal Manchestru United postup

Slovenská reprezentačná jednotka, Martin Dúbravka, si v stredu pripísala druhý štart v drese anglického veľkoklubu Manchester United. Aj vďaka nemu zdolali červení diabli na Old Trafforde v osemfinále Ligového pohára FC Burnley 2:0.

21.12.2022 21:01 , aktualizované: 22:54
Martin Dúbravka Foto:
Martin Dúbravka sa druhýkrát postavil do bránky Manchestru United.
debata (2)

Dúbravka sa tak dostal do bránky Manchestru v druhom zápase Ligového pohára za sebou. Na začiatku októbra prispel k víťazstvu v 3. kole nad Aston Villou 4:2.

Zaujímavosťou je, že v zostave červených diablov sa v súboji proti Burnley predstavili už aj piati futbalisti, ktorý hrali na nedávno skončených majstrovstvách sveta v Katare. A dvaja z nich – Christian Eriksen a Marcus Rashford sa zapísali do streleckej listiny.

Cristiano Ronaldo. Čítajte viac Zúfalstvo Ronalda? Bol nám ponúknutý, potvrdil šéf Frankfurtu

Eriksen ukončil s Dánskom pôsobenie na MS už v základnej skupine. Zvyšné kvarteto sa s národnými tímami prebojovalo na šampionáte až do štvrťfinále.

Brazílčan Casemiro nastúpil po 12 dňoch od štvrťfinálového vyradenia s Chorvátskom a rovnako aj Holanďan Tyrell Malacia. Dvojica Rashford a Bruno Fernandes mala na odpočinok ešte o jeden deň menej.

Manchester United sa tak prvýkrát predstavil v tíme bez Cristiana Ronalda. Ten sa s klubom rozišiel po kontroverznom rozhovore s Piersom Morganom v priebehu minulého mesiaca.

Celebrity, ktoré sa ukázali na MS v Katare Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Bývalá svetová tenisová jednotka Novak Djokovič...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Ligový pohár #Martin Dúbravka #Old Trafford #Erik ten Hag