Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nenosili rúška, budú pykať. Futbalisti Wolfsburgu spoznali trest

Hráči nemeckého futbalového tímu VfL Wolfsburg budú počas celého dňa sprevádzať nemeckých železničných sprievodcov. Netypický trest si takýmto spôsobom odpykajú za to, že počas protipandemických opatrení nenosili vo vlaku rúška.

13.12.2022 19:03
648012412 Foto:
Futbalistov Wolfsbrugu čaká netradične strávený deň na nemeckej železnici.
debata (18)

Incident sa stal v októbri, keď niektorí hráči bundesligového tímu nemali po ceste na zápas s Bayerom Leverkusen povinné rúška.

Zo sprievodcu, ktorý ich žiadal, aby si ich nasadili, si ešte uťahovali. Celú scénu zaznamenal na mobil zamestnanec nemeckých železníc, ktorý bol vo vlaku. Vedenie Wolfsburgu hráčov podrobilo kritike a odsúdilo ich „neprofesionálne a nevhodné správanie.“

WCup Qatar Soccer Čítajte viac FIFA narazila na odpor. Infantino dostal košom od veľkoklubov

Výkonný riaditeľ klubu Jörg Schmadtke pre noviny Wolfsburger Allgemeine Zeitung uviedol, že skúmali niekoľko nápadov, ako hráčov potrestať. Napokon sa rozhodli pre doprovod sprievodcov počas celej ich dennej služby.

Wolfsbrug sa v aktuálnej tabuľke nemeckej Budesligy nachádza na 7. mieste a ťahá sériu štyroch víťazných duelov za sebou. V Nemecku sa najvyššia súťaž po šampionáte v Katare začína 20. januára súbojom RB Lipsko – Bayern Mníchov.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #VfL Wolfsburg #Covid-19 #protipandemické opatrenia