Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Nedvědova láska Dara Rolins prehovorila: Prvé slová o konci v Juventuse

Informácia o rezignácii vedenia Juventusu Turín vyvolala rozruch v európskom futbale. Po 12 rokoch vo vedení dal zbohom starej dáme aj bývalý reprezentant Pavel Nedvěd.

30.11.2022 07:30 , aktualizované: 09:51
Dara Rolins Foto:
Dara Rolins a Pavel Nedvěd.
debata (2)

Jeho partnerka, speváčka a tanečníčka Dara Rolins, pre Blesk prvýkrát prehovorila o zemetrasení v najúspešnejšom talianskom futbalovom klube.

„Komentovať jeho pracovné rozhodnutie mi neprináleží. Z pohľadu jeho partnerky môžem iba konštatovať, nejde o prekvapujúce či nečakané rozhodnutie. Keď odstúpi šéf, jeho vojsko ho úplne prirodzene nasleduje,“ uviedla Rolins.

715880324 Čítajte viac Zemetrasenie vo veľkoklube, Nedvěd bez práce. Čo sa deje v Juventuse?

Podľa nej ide o zrejmý prejav lojality voči klubovému šéfovi Andreovi Agnellimu. Situáciu ohľadom jeho odchodu z pozície viceprezidenta nevidí tak čierno, ako mnoho Nedvědových fanúšikov. „Nejde o žiadnu tragédiu, je to prirodzený vývoj. Z pochopiteľných dôvodov bude Juve v Pavlovom srdci navždy,“ skonštatovala speváčka.

Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

Pripomenula, že Nedvěd počas hráčskej a neskôr funkcionárskej kariéry pôsobil v Turíne 20 rokov, dosiahol množstvo víťazstiev a majstrovských titulov. Znamená však jeho koniec v klube aj koniec života v Taliansku? „Pre nás sa nič nemení. Jeho život je naďalej v Taliansku rovnako ako tu v Prahe s nami,“ odpovedala Rolins.

Dara Rolins, Pavel Nedvěd, Čítajte viac Rolins o Nedvědovi: Dohodli sme sa, že deti už nie. Postavíme si dva domy

Vyjadrila presvedčenie, že jej drahý pravdepodobne bez futbalu dlho nezostane. „Už teraz má mnoho pracovných ponúk, takže je len na ňom, ktorým svetovým smerom upriami svoju pozornosť,“ dodala.

Za hlavný dôvod rezignácie vedenia Juventusu označujú talianske médiá najmä nezrovnalosti v klubovom účtovníctve. Spomínajú sa aj finančné podvody okolo pôsobenia hviezdneho Cristiana Ronalda v čase, keď za turínsky veľkoklub hral.

Najväčšie škandály v histórii MS vo futbale Fotogaléria - 18 fotiek Všetky fotky
MS 1994 - Vražda obrancu Escobara
Jeden z...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Dara Rolins #Pavel Nedvěd