Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kráľovský plat, aký nemal ani v Manchestri. Saudi lákajú Ronalda

Jediný nezamestnaný futbalista na MS v Katare, hviezdny Cristiano Ronaldo, sa na sklonku kariéry môže dočkať rozprávkovej zmluvy. Mal dostať ponuku od saudskoarabského tímu Al Nassr FC.

27.11.2022 07:30
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata (1)

Podľa americkej stanice CBS má 37-ročný Portugalčan možnosť podpísať s Al Nassr trojročnú zmluvu na astronomických 225 miliónov dolárov – čiže 75 miliónov za rok. Pre porovnanie, jeho posledný kontrakt s Manchestrom United mu ročne vyniesol polovicu z tejto čiastky.

Redaktori CBS James Benge a Ben Jacobs v sobotu informovali, že Al Nassr oslovil Ronalda neúspešne už počas leta a teraz je jeho záujem silnejší, ako kedykoľvek predtým.

Aktuálne sa má čakať na vyjadrenie Portugalčana, či je ochotný odísť z Európy a pustiť sa do púštneho dobrodružstva v arabskom svete.

APTOPIX WCup Argentina Mexico Soccer Čítajte viac Spasiteľ Messi, Argentína na MS žije. Poľsko potiahol Lewandowski

Ronaldo sa bez úspechu snažil opustiť Manchester United už počas letného prestupového obdobia, no napokon v klube skončil až po kontroverznom rozhovore s Piercom Morganom. V minulosti sa päťnásobný najlepší futbalista sveta vyjadril, že by rád hral v klube, ktorý účinkuje v Lige majstrov.

No športové ciele sú jedna vec a lukratívna ponuka druhá. Uvidíme, ako sa Ronaldo rozhodne po majstrovstvách sveta. Portugalsko sa na šampionáte predstaví v pondelok proti Uruguaju.

Ako oddychujú hviezdy, ktoré nešli na MS do Kataru Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Stredopoliar FC Liverpool Thiago Alcantara sa...
Katar 2022 Dávame do pozornosti Víťazi a porazení. Tabuľky MS vo futbale

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #portugalská futbalová reprezentácia #Saudi Pro League