Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lobotka do Realu Madrid? Slováka si vysníval tréner Ancelotti

Viete si predstaviť slovenského reprezentanta Stanislava Lobotku v drese Realu Madrid? Už v lete môže byť jeho prestup z SSC Neapol realitou. Aspoň takto to vidia viaceré médiá na Apeninskom polostrove.

25.11.2022 17:55
Stanislav Lobotka Foto:
Stanislav Lobotka patrí ku kľúčovým mužom v zostave SSC Neapol.
debata (5)

Podľa Tutto Mercato Web Lobotku pozorne sleduje tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti od jeho príchodu do Neapola v januári 2020. Talian má byť ohromený progresom, aký za vyše dva roky Slovák na Apeninskom polostrove urobil. Slovenského reprezentanta mal odporučiť prezidentovi Realu Florentinovi Pérezovi.

Neapol sa však nechce vzdať Lobotkových služieb už počas zimného prestupového obdobia, aby nenarušil rovnováhu v tíme aktuálneho lídra talianskej Serie A.

716843024 Čítajte viac Miliardári krúžia okolo Manchestru United. Kto chce kúpiť slávny klub?

Najslávnejší futbalový klub sveta sa pripravuje na budúcnosť bez dlhoročných opôr stredu poľa, Luku Modriča a Toniho Kroosa. A práve 28-ročný Slovák by mal byť tou najlepšou voľbou, píše portál.

Foot Mercato informuje o tom, že Real Madrid sa už u vedenia Neapola informoval o možnosti kúpiť slovenského reprezentanta. Cena za Lobotku by sa mala pohybovať na úrovni 60 miliónov eur. Odchovanec Trenčína nedávno podpísal s tímom spod Vezuvu nový päťročný kontrakt.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #SSC Neapol #Stanislav Lobotka