Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Ronaldo po MS odíde, už má aj dom. Anglické médiá vedia, kam to bude

Cristiano Ronaldo chce po majstrovstvách sveta v Katare opustiť Manchester United. O Portugalčana má záujem viacero klubov vrátane Sportingu Lisabon. Podľa novinárov z "The Telegraph" mu vedenie anglického tímu nebude stáť pri prestupu v ceste. Predpokladá sa, že 37-ročný útočník opustí Old Trafford v januári.

08.11.2022 12:00
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata

Cristiano Ronaldo to má v Manchestri naozaj ťažké. Tréner Erik Ten Haga ho dostatočne neocenil a ich vzťahy sú veľmi napäté. Legendárny futbalista hráva málo.

Tridsaťsedemročný útočník zatiaľ nastúpil v šestnástich zápasoch vo všetkých súťažiach, strelil len tri góly a pridal dve asistencie. V Premier League väčšinou nastupuje na ihrisko z lavičky, čo ho frustruje. Niet divu, že sa objavili klebety o možnom Ronaldovom odchode. Má to byť už čoskoro.

Do skupiny záujemcov patria Galatasaray Istanbul, PSG či Sporting Lisabon, kde Portugalčan odštartoval svoju profesionálnu kariéru. Už niekoľko mesiacov sa v médiách traduje, že práve posledný zo spomínaných tímov má k nemu najbližšie.

Špekulácie podnietili aj správy o Ronaldovej investícii. Ako informoval portál „Calciomercato“, hráč si kúpil v Estorile dom v hodnote 21 miliónov eur. Nehnuteľnosť je vzdialená len 27 kilometrov od Lisabonu.

Ronaldov návrat do Sportingu spomínala aj jeho mama. „Tento rok sa to neudialo, ale čoskoro na to príde. Boh je na našej strane, skôr či neskôr sa Cristiano presunie do klubu z Lisabonu. Ak Cristiano neprestúpi do Sportingu, bude tam hrať jeho syn Cristiano Junior. Toto sľubujem. Mojím snom je vidieť ich spolu hrať za jeden klub,“ vyhlásila Dolores Aveirová.

Možní súperi Slovana v osemfinále EKL Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
FK Karabach - Azerbajdžan
Hodnota mužstva: 14...

Informáciu o možnom prestupe Ronalda do Sportingu potvrdili aj novinári z „The Telegraph“. Ako informovala redakcia, útočník dostal od Manchestru ubezpečenie, že počas zimného obdobia bude klub zvažovať každú ponuku. V tejto situácii sa zdá, že Ronaldo nedodrží súčasnú zmluvu v plnom rozsahu a Old Trafford opustí už v januári 2023.

Pre fanúšikov Manchestru to však môže byť veľká strata. V pondelok sme spoznali dvojice 1/16 finále Európskej ligy. Jedným z najväčších šlágrov bude súboj FC Barcelona s Manchestrom United.

Aj takéto dievčatá chodia na MS vo futbale Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Mysleli ste si, že ženy milujú iba hokej? OMYL!...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Sporting Lisabon