Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zosmiešnil Messiho aj Neymara. Ibrahimovič: Boha už v Paríži nemáte

Švédsky futbalový kanonier a útočník AC Miláno Zlatan Ibrahimovič opäť raz predviedol svoje bezhraničné sebavedomie. Fanúšikovia Paríž St. Germain môžu jeho výrok vnímať ako arogantný.

01.11.2022 08:30
Zlatan Ibrahimovič Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič pri oslavách titulu v drese AC Milána.
debata (5)

V rozhovore pre francúzsku televíznu stanicu Canal+ prehovoril 41-ročný Švéd o situácii v najvyššej súťaži Ligue 1 po jeho odchode z PSG v roku 2016.

„Odkedy som odišiel z Francúzska, ligová súťaž nie je zaujímavá. Ligue 1 ma potrebuje, ale ja nie. Messi, Mbappé a Neymar vám nepomôžu, pretože Boh už tam nie je,“ uviedol Ibrahimovič.

Švédsky veterán futbalových trávnikov pôsobil v metropole Francúzska v rokoch 2012 až 2016 a v 180 stretnutiach zaznamenal 156 gólov.

Nie je to po prvýkrát, čo sa Ibrahimovič prezentoval kontroverzným výrokom. O svojej univerzálnosti vo futbale v minulosti uviedol: „Môžem hrať na 11 rôznych pozíciách, pretože dobrý hráč môže hrať hocikde na ihrisku.“

Messi Beckham Čítajte viac Messi bude mať nový klub! Eurá vymení za doláre

Na legendárneho trénera Arsena Wengera si zaspomínal takto: „Pozval ma na skúšku do Arsenalu, keď som mal 17 rokov. Odmietol som. Zlatan nechodí na skúšky.“

A raz uzemnil novinára odpoveďou na otázku ohľadom sexuálnej orientácie po tom, čo sa v médiách objavili jeho fotografie s Gerardom Piquem. „Príď ku mne domov so svojou sestrou a ukážem ti, kto je gay.“ Ibrahimovič vždy dokáže zabávať fanúšikov na trávniku aj mimo neho.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatan Ibrahimovič #Paríž St. Germain #Ligue 1