Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jemu sa darí a mne nie. Prehovoril vrah z Milána, ktorý bodol futbalistu

Talianske médiá odhalili nové skutočnosti v prípade štvrtkového útoku v supermarkete, počas ktorého bol zranený aj futbalista Pablo Marí, kmeňový hráč Arsenalu hosťujúci v Monze.

30.10.2022 11:52
Pablo Marí. Foto:
Futbalista talianskej Monzy Pablo Marí.
debata

Páchateľom činu, pri ktorom zranil piatich ľudí a jedného zabil, je 46-ročný Andrea Tombolini. Podľa talianskych médií to urobil preto, lebo žiarlil, keď v supermarkete zbadal futbalistu Pabla Marího.

Tombolini má byť psychiatrickým pacientom a čelí obvineniam z vraždy a dvoch pokusov o vraždu. Vyšetrovaním sa zistilo, že útočník najprv napadol a bodol futbalistu. Jeho výpoveď priniesol denník Gazetta dello Sport.

Rodrigo Čítajte viac Chyba, aká sa len tak nevidí. Namiesto malej domov nabil súperovi

„Futbalista Milána bol medzi zákazníkmi a ja som žiarlil, pretože sa mu darí a mne nie,“ povedal vrah po zadržaní políciou, pričom si pomýlil Miláno s Monzou.

„Bodal som ho nožom a nemohol som prestať. Neviem, čo to na mňa prišlo, ale začal som útočiť aj na iných ľudí,“ priznal Tombolini.

Crysencio Summerville. Čítajte viac Nečakané zlyhania favoritov. V Anglicku prehrali Liverpool aj Chelsea

Jeho vyjadrenia vrhajú na celý prípad nové svetlo, pretože je možné ho obviniť z úmyselného útoku na futbalistu. Sprvoti to totiž vyzeralo tak, že išlo o náhodne vybraté osoby.

Pablo Mari bol v čase útoku v nákupnom centre so svojou ženou a dieťaťom. Po zraneniach, ktoré mu útočník spôsobil, bude mimo hry dva až tri mesiace.

Fatálny atak v Miláne Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Talianski policajti na mieste činu v obchodnom...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monza #AC Miláno #Pablo Marí