Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vystrašil futbalový svet. Inter dostal kompenzáciu za infrakt Eriksena

Bez známok života sa zrútil na trávnik a zdravotníci ho museli oživovať priamo na trávniku. Šokujúci moment dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena z majstrovstiev Európy má teraz finančnú dohru.

29.10.2022 16:20
Dánsko Fínsko Futbal ME2020 B Foto: ,
Snímka, po ktorej si svet vydýchol. Záchranári odvážajú na nosidlách Christiana Eriksena.
debata

Eriksen bol v čase konania európskeho šampionátu hráčom talianskeho Interu Miláno a spoluhráčom Slováka Milana Škriniara. No po spomínanej zástave srdca sa v drese Interu už nikdy neobjavil.

Z účtovnej závierky talianskeho klubu teraz vyplynulo, že milánsky klub sa dočkal kompenzácie od Európskej futbalovej únie, nakoľko udalosť sa odohrala na medzinárodnej scé­ne.

Steven Zhang. Čítajte viac Pre Škriniara je peňazí dosť. Inter Miláno ukázal rekordné príjmy

Podľa Calciomerato dostal klub kvôli spomínanej zástave srdca od UEFA odškodné tri milióny eur. Eriksen sa dával pol roka zdravotne dokopy, bol mu nasadený srdcový defibrilátor a úspešne pokračuje v kariére.

Nakoľko v Taliansku je zakázané hrať futbalistom s defibrilátorom, musel v decembri 2021 rozviazať zmluvu s Interom. V prvej polovici tohto roka reštartoval kariéru v anglickom Brentforde a v lete podpísal trojročný kontrakt s Manchestrom United.

Futbalisti odsúdení za sexuálne delikty Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Santi Mina - Španielsko
Kluby: Valencia, Celta...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Christian Eriksen