Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokojne si ho berte. Aj zadarmo! Problém je, že o CR7 dnes nikto nezakopne

Podľa viacerých fanúšikov, či futbalových insajderov so zmyslom pre humor, sa Cristiano Ronaldo dopustil tradičnej chyby. Vlani, na konci leta, sa vrátil k expriateľke menom Manchester United. Vášeň však vyprchala a za ďalší rozchod sú ako hráč, tak aj klub. Problémom je, že slávnu značku momentálne nikto nechce.

23.10.2022 13:00
3. Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata (8)

A tá najhoršia správa: Záujem nie je, aj keby bol zadarmo.

Lebo v prípade Ronalda to zadarmo nikdy nie je. Jeho plat je brutálny. Momentálne 480-tisíc libier týždenne. Uznáte, že takúto sumu by si vzal „na tričko“ málokto.

Za hráča, ktorý síce povyhrával, čo sa dalo, no má 38 rokov a momentálne v Manchestri väčšinou vysedáva na lavičke. Pri zápase s Tottenhamom z nej dokonca odišiel ešte pred konečným hvizdom. Dostal za to trest a nevošiel sa do nominácie na nasledujúci duel s Chelsea.

Aj keď sa tréner United Erik ten Hag verejne priznáva, že s Ronaldom naďalej počíta, informácie zo zákulisia hovoria niečo iné. Napríklad renomovaný web The Athletic píše, že CR7 zúfalo túži odísť a holandský kouč by mu v tom rád vyhovel.

Platy hráčov v zámorskej MLS Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Pozrite si platy hráčov v MLS. Slovákov,...

V minulej sezóne pritom Ronaldo United strelecky ťahal. Nestačilo to ale na to, aby sa darilo celému tímu a návrat na Old Trafford po 12 rokoch hviezde zhorkol. Kvôli absencii United v Lige majstrov sa v lete začalo špekulovať o tom, že si hľadá nový domov. Nevyšlo to však.

A to sa klub kvôli nedostatku záujmu – ako informuje stanica ESPN – dokonca rozhodol ponúknuť bývalého útočníka Realu Madrid aj Juventusu Turín k bezplatnému transferu. Avšak nikto nechcel jeho plat. Jedinou výnimkou mal byť saudskoarabský tím Al Hilal, peniaze podľa jeho prezidenta neboli problém. To sa však nepáčilo Ronaldovi.

ESPN uvádza, že Ronaldo by sa možno mohol pre popredné európske kluby stať opäť atraktívnejším tovarom, ak ožije v reprezentačnom drese na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Katare.

V tejto chvíli to však na veľký prestup nevyzerá.

Futbalové hviezdy s dúhovou páskou Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Hugo Lloris z Tottenhamu Hotspur

Standings provided by SofaScore LiveScore
8 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Manchester United