Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Banda sviniarov. Čo sa dialo po smrti agenta Raiolu? Právnička prehovorila

Hyenizmus najhrubšieho zrna. Ten mali po smrti manažéra hviezdnych futbalistov Mina Raiolu predvádzať jeho konkurenti. Uviedla to právnička Rafaela Pimentová, ktorá hráčsku agentúru prevzala po zosnulom Talianovi.

19.10.2022 10:30
Mino Raiola. Foto:
Mino Raiola bol považovaný za jedného z najmocnejších futbalových agentov na svete.
debata (3)

Pimentová v súčasnosti vedie agentúru, ktorá sa stará o 71 popredných futbalistov vrátane hviezd ako je Erling Haaland a Paul Pogba. Pre The Telegraph teraz odhalila nemorálne správanie rivalov v čase, keď bolo oznámené nečakané úmrtie Raiolu.

Podľa Pimentovej sa snažili využiť jeho smrť a zlákať elitných futbalistov pod krídla svojich agentúr. Označila ich za bandu sviniarov. „Jeden zavolal Walterovi Benítezovi v deň, keď Mino zomrel. A Wanda, jeho manželka, zodvihla telefón a odkázala mu, že by sa mal za seba hanbiť,“ uviedla brazílska právnička.

7. Robert Lewandowski Čítajte viac Lewy, stále ideš načas. Ryanair sa vysmial poľskému kanonierovi

Podľa nej dostávali tisícky telefonátov Erling Haaland, Paul Pogba či Alphonse Areola. „Volali aj mne a povedali, že ak potrebujem pomoc, môžu za mňa v tomto biznise podnikať,“ hnevala sa Pimentová. Dnes je vďaka udržaniu top futbalistov považovaná za najmocnejšiu ženu vo svetovom futbale.

Ani na sekundu nepripustila, že by sa impérium hráčskej agentúry, ktoré Raiola vybudoval, mohlo rozpadnúť. Medzi jej hráčov patria aj Ibrahimovič, Gravenberch, de Ligt, Balotelli, Verratti či Donnarumma.

Radja Nainggolan. Čítajte viac Keď nikotín vyhrá nad rozumom. Hviezda ligy fajčila, trest ju neminul

V rozsiahlom rozhovore Pimentová priznala, že bola šťastná, keď pôsobila v ústraní Raiolu. Práve on poskytoval rozhovory a zohrával hlavnú úlohu napríklad aj pri prestupe Haalanda z Borussie Dortmund do Manchestru City.

„Hráči milovali Mina, ale bolo nutné sa o nich postarať. Nemohla som ísť domov a plakať. Vernosť hráčov sa dá získať iba tak, že im dáte všetko čo potrebujú,“ vysvetlila.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Paul Pogba #Mino Raiola #Erling Haaland