Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lewy, stále ideš načas. Ryanair sa vysmial poľskému kanonierovi

Nízkonákladová letecká spoločnosť Ryanair sa obzrela za prehrou Barcelony s Realom Madrid aj za trápením Kataláncov v Lige majstrov. A poľskému útočníkovi Robertovi Lewandowskému nechala na sociálnej sieti odkaz.

19.10.2022 09:00
7. Robert Lewandowski Foto: ,
Robert Lewandowski v drese FC Barcelona.
debata

Príspevok na Twitteri zverejnil Ryanair krátko po slávnostnom udeľovaní ocenení Zlatá lopta, v ktorej si hlavnú trofej odniesol Lewandwského konkurent z Realu Madrid Karim Benzema.

„Lewy, stále ideš načas, letíme do Mníchova…“ napísal Ryanair na sociálnej sieti s podtitulkom „Lewyho plán“. Lewandowski v pondelok získal „iba“ trofej Gerda Müllera pre najlepšieho útočníka minulej sezóny.

Španielska pobočka nízkonákladovej spoločnosti týmto tweetom reagovala okrem prehry v El Clásicu aj na trápenie Barcelony v Lige majstrov. V nej hrozí, že nepostúpi zo základnej skupiny druhý rok za sebou.

Fanúšikovia na zosmiešňujúci príspevok reagovali rôzne – niektorých zabavil, iných zase pobúril. Zopár komentujúcich pod ním vyjadrilo svoje negatívne skúsenosti s cestovaním s Ryanairom. „Predtým, ako si budete robiť srandu z Lewandowského, postarajte sa o vlastné problémy,“ napísal jeden z nich.

Slávnostný galavečer ankety Zlatá lopta Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Pretekár formuly 1 Esteban Ocon prináša Zlatú...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Robert Lewandowski #Zlatá lopta