Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Keď nikotín vyhrá nad rozumom. Hviezda ligy fajčila, trest ju neminul

Druhý tím tabuľky belgickej najvyššej súťaže Royal Antverpy suspendoval na neurčito lídra tímu Radju Nainggolana. Správanie exreprezentanta Belgicka a bývalého hráča AS Rím vrhalo zlé svetlo na kráľovský klub.

19.10.2022 08:00
Radja Nainggolan. Foto:
Elektronická cigareta Nainggolanovmu výkonu vo víkendovom súboji nepomohla. Jeho Antverpy prehrali so Standardom Liége 0:3.
debata (12)

34-ročný Nainggolan bol známy svojím holdovaním cigaretám a alkoholu už počas pôsobenia v talianskych tímoch Inter Miláno a AS Rím.

Podľa belgických médií teraz opäť neodolal nikotínu. Hodinu pred nedeľným ligovým zápasom proti Standardu Liége si mal na lavičke hostí poťahovať z elektronickej cigarety.

„Radja, dlhoročný zarytý fajčiar, si dokonca dal na lavičke šluk, čo by si profesionálny futbalista nemal dovoliť,“ napísal portál hbvl.be. Vedenie Antverp sa rozhodlo konať a pozastavilo futbalistovi činnosť na neurčito.

„Rozhodnutie klubu akceptujem, aj keď mám pocit, že je trochu prísne. Ale tak či onak sa ho pokúsim odčiniť,“ uviedol na Instagrame Nainggolan.

Stredopoliar je jedným z najlepšie zarábajúcich hráčov belgickej najvyššej súťaže a pre vyradenie z A-mužstva pravdepodobne nestihne najbližšie dva ligové súboje Antverp proti Oostende a Racingu Genk.

Toto sú najväčší futbaloví neverníci Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Christian Keller spôsobil roztržku v šatni...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #Jupiler League #Radja Nainggolan #Royal Antverpy