Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dráma v rodine Hamšíkovho exspoluhráča: Stratili sme dieťa

Taliansky futbalový reprezentant a bývalý hráč SSC Neapol Lorenzo Insigne po prvýkrát prehovoril o posledných náročných týždňoch.

15.10.2022 10:01
730056379 Foto:
Lorenzo Insigne na tlačovej konferencii v Toronte, kde oznamoval smutnú správu.
debata

V kanadskom Toronte, kde od leta oblieka dres klubu Major League Soccer, zvolal tlačovú konferenciu. „Je známe, že som v posledných týždňoch bojoval s osobnými problémami,“ začal Insigne.

Stretnutie s médiami pripravil z toho dôvodu, že možno nie každý vedel o príčinách jeho trápenia. „Dovoľte mi jasne povedať, že ja a moja žena sme stratili našu dcéru, ktorá navždy zostane v našich srdciach,“ povedal Insigne.

1. Kylian Mbappé Čítajte viac Prečo chce hviezdny Mbappé odísť z Paríža? Lieta v tom aj Škriniar

Jeho manželka Genovefa Daroneová musela ísť z bližšie neuvedených dôvodov na potrat. „Nie je to ľahké obdobie, ale ako vždy sa snažíme pozerať dopredu. Máme dve krásne deti, ktoré nám dávajú pokoj, ale naše myšlienky sú navždy s ňou.“

Insigne a Daroneová sú manželia od roku 2012 a majú synov Carmina a Christina. Bývalý dlhoročný spoluhráč Mareka Hamšíka sa stal legendou SSC Neapol a v lete podpísal s Torontom zmluvu na štyri roky.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lorenzo Insigne #Major League Soccer #Toronto FC