Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jedine s otcom! Kmotrík a Weiss si cez médiá posielajú záhadné odkazy

Futbalové rodiny Kmotríkovcov a Weissovcov dlhodobo patria k sebe. Okrem pracovných povinností majú k sebe blízko aj v súkromí.

04.10.2022 15:00
SR šport futbal EKL play off odvety Slovan... Foto: ,
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. a generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. na archívnej snímke.
debata

Už to však neplatí úplne. Zdá sa, že vzťahy medzi Ivanom Kmotríkom ml., donedávna ešte generálnym manažérom Slovana, a trénerom Vladimírom Weissom st., sa definitívne naštrbili.

Stalo sa tak zrejme už pred časom a nedávny odchod Kmotríka z funkcionárskej stoličky bol len vyvrcholením sporov v Slovane. Pred ním totiž opustili klub viacerí ľudia blízki Kmotríkovi ml.

Po zápase Slovana s Podbrezovou (3:1) sa témy dotkol aj skúsený tréner Weiss.

„Toto víťazstvo má cenu zlata v období, ktoré pre nás nebolo ľahké. Všetky rozhodnutia treba rešpektovať a pracovať ďalej. Myslím si, že všetci robíme pre tento klub maximum. Všetci musíme ťahať za jeden povraz,“ povedal na pozápasovej tlačovej konferencii.

„Niekoľkokrát som sa vyjadril k mladému Ivanovi, že nikto možno neľúbi tento klub viac ako on. Myslím si, že si treba veci rozumne rozanalyzovať. Treba si sadnúť za jeden stôl, dať si obed alebo večeru a všetko sa dá vždy vyriešiť. Vždy sa deje niečo pre niečo a uvidíme, čo bude ďalej," doplnil.

Kontroverzné momenty Ivana Kmotríka mladšieho Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
V Slovane začal ako člen klubového...

Kmotrík ml. si tieto Weissove slová všimol a pre portál sport24.sk zareagoval takto:

„Vôbec nerozumiem, čo tým Vlado myslel. Jeho vyjadrenie som počul, ale ostal som z neho poriadne prekvapený. Má moje telefónne číslo a nevidel som, že by mi telefonoval a zavolal ma na obed či večeru. Zároveň nechápem, prečo takéto veci rieši cez médiá. U mňa sa nič nemení. Moju budúcnosť budem riešiť iba so svojim otcom a nikým iným,“ uzavrel tému Kmotrík ml.

Počas minulého týždňa Slovan obsadil uvoľnené posty, do klubu prišli Róbert Tomaschek na pozíciu športového riaditeľa i Róbert Vittek, ktorý bude zastávať pozíciu riaditeľa pre medzinárodné vzťahy. Obaja v minulosti v Slovane úspešne pôsobili.

Vladimír Weiss Ivan Kmotrík Čítajte viac Ďalšie zemetrasenie v Slovane. Kmotrík skončil na svojej pozícii

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Vladimír Weiss st. #Ivan Kmotrík ml.