Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Išiel po hráčovi? Trénera Malty vyšetrujú pre sexuálne obťažovanie

Taliansky tréner futbalovej reprezentácie Malty Devis Mangia bol suspendovaný, pretože ho jeden z hráčov obvinil zo sexuálneho obťažovania člena národného tímu.

28.09.2022 18:00
726034011 Foto:
Dočasne suspendovaný tréner Malty Devis Mangia.
debata

Podľa Times of Malta dostala Maltská futbalová asociácia (MFA) v nedeľu správu o údajnom sexuálnom zneužívaní v národnom tíme.

Federácia začala vo veci konať len niekoľko hodín pred prípravným zápasom proti Izraelu, ktorý Malta vyhrala 2:1 na lavičke už bez Mangiu. Mužstvo viedol dočasný tréner Davide Mazzotto.

676994154 Čítajte viac Mladík dostal od trénera otcovskú po papuli: Bolo to z lásky, reagoval

„Mangia poskytuje všetky informácie pri odhaľovaní faktov. Do ukončenia vyšetrovania sa však federácia nebude k veci vyjadrovať,“ uviedla v stanovisku asociácia. Mangia, ktorý je trénerom Malty od roku 2019, sa rovnako ako hráči nechceli k prípadu vyjadrovať.

Maltský denník pripomenul, že to nie je po prvýkrát, čo Mangia čelí obvineniam zo sexuálneho obťažovania. Nevhodný vzťah s hráčom mal nadviazať aj vo svojom predchádzajúcom pôsobisku, v rumunskom klube Universitatea Craiova.

V minulosti na túto skutočnosť poukázal bývalá reprezentačná jednotka Rumunska Victor Piturca. Vedenie Malty sa malo o prípade informovať, no nepovažovali ho za opodstatnený.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #maltská futbalová reprezentácia #Devis Mangia