Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hrdelný krik do telefónu. Exfutbalistku prepadli v priamom prenose

Bývalá futbalistka austrálskej reprezentácie Elissia Carnavasová bola obeťou prepadnutia. Celý incident sa udial v čase, keď poskytovala naživo rozhovor do rádia.

28.09.2022 11:30
Elissia Carnavas Foto:
Elissia Carnavasová.
debata (2)

Carnavasovej, ktorá štartovala za Austráliu na majstrovstvách sveta, sa zlodeji pokúšali ukradnúť auto v čase, keď v ňom sedela a hovorila do telefónu.

Práve poskytovala rozhovor v relácii The Global Game, keď zrazu začala 37-ročná žena hrdelne kričať. Telefonát sa skončil a moderátor nechápal, čo sa práve stalo. Na videu je nečakaná udalosť zachytená od 29 sekundy:

„Netuším, čo sa mohlo stať, ale naozaj dúfam, že je Elissia v poriadku. Je strašné, čo sa práve stalo naživo. V pozadí som počul krik a je to dosť desivé,“ uviedol moderátor Simon Hill.

V programe neskôr vysvetlili čo presne sa exfutbalistke stalo. Zlodeji sa pokúsili rozbiť okno na Carnavasovej automobile a napokon sa jej z miesta činu podarilo utiecť bez zranení.

Rozhlasová stanica neskôr vydala vyhlásenie, v ktorom potvrdila, že futbalistka je v poriadku a televízia 9News zverejnila v spravodajstve celý incident.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ženský futbal #prepadnutie