Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Šialený nápad premiéra Orbána. V dedine Felcsút chce mať milánske derby

Podľa talianskych médií je Maďarsko v hre o organizáciu zápasu superpohára medzi AC Miláno a Interom Miláno. Ešte prekvapujúcejšie je miesto konania prípadného stretnutia.

25.09.2022 15:34
Viktor Orbán. Foto:
Maďarský premiér Viktor Orbán je veľkým futbalovým fanúšikom.
debata (10)

Dejiskom má byť totiž Pancho Arena v dedinke Felcsút, v ktorej prežil maďarský premiér Orbán detstvo. Kapacita štadióna je necelých 4-tisíc miest. Je to dvakrát viac, ako má Felcsút obyvateľov.

Footbal Italia napísal, že podľa ich informácii ponúkol Orbán Talianskej futbalovej federácii osem miliónov eur za možnosť usporiadať prestížny futbalový zápas.

Podľa La Repubblici lídri tamojšieho zväzu lukratívnu ponuku zvažujú. Pre účastníkov, čiže Inter a AC Miláno, by bolo výhodnejšie cestovať do Maďarska ako do saudskoarabského Rijádu. Práve tam sa zápasy superpohára odohrali v rokoch 2018 a 2019 a spomínal sa aj ako budúcoročné dejisko.

Bude zaujímavé sledovať, či sa maďarskému premiérovi podarí uskutočniť tento ambiciózny no zároveň kontroverzný nápad a či 18. januára 2023 uvidíme Milana Škriniara bojovať o trofej v susednom Maďarsku.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Viktor Orbán #AC Miláno #Inter Miláno #Taliansky superpohár