Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner dvadsaťjednotky: Slovenský fanúšik príde, ak sa o niečo hrá

Slovenskí futbalisti do 21 rokov sa priblížili k postupu na budúcoročné majstrovstvá Európy. V piatkovom úvodnom stretnutí baráže zdolali ukrajinských rovesníkov 3:2. Zápas v Žiline navštívilo 4059 divákov.

24.09.2022 09:28
Jaroslav Kentoš Foto: ,
Jaroslav Kentoš, tréner futbalovej reprezentácie do 21 rokov.
debata

Zaujímavosťou je, že vo štvrtok na duel reprezentačného áčka proti Azerbajdžanu (1:2) prišlo na tribúny trnavskej CityAreny len 2875 priaznivcov.

„Slovenský fanúšik je taký, že keď sa hrá o niečo, tak príde povzbudiť. Ja som za to rád, chalanom vytvorili skvelú atmosféru. Prišli nás povzbudiť aj fanúšikovia do kotla a naštartovali celý štadión,“ uviedol po stretnutí tréner dvadsaťjednotky Jaroslav Kentoš.

SR Žilina šport futbal ME21 kval. baráž 1. Ukrajina ZAX Čítajte viac Zvládli sme to super. Dva góly potešili, ale je to moja robota

Podľa neho podpora z tribún sa ukázala ako dôležitá najmä pasážach hry, keď sa duel mohol otočiť na jednu, alebo druhú stranu. „Chcem sa im za to poďakovať, pretože si myslím, že boli ťažké úseky zápasu, keď sme museli reagovať na inkasované góly alebo na určité herné situácie, a fanúšikovia veľmi pomohli nášmu výkonu,“ dodal Kentoš.

Atmosféru si pochvaľoval aj legionár z holandského Groningenu Tomáš Suslov, ktorý otvoril skóre duelu z pokutového kopu. „Bolo dosť ľudí na dvadsaťjednotke, nie vždy to tak býva. Rád sa spájam s fanúšikmi cez zápas, určite som si to užíval a verím, že aj oni si užili zápas.“

Slovensko futbal 21 Čítajte viac Mladí Slováci zdolali Ukrajinu. Dvoma gólmi zažiaril útočník Strelec

Reprezentácia do 21 rokov môže spečatiť postup na finálový turnaj majstrovstiev Európy 2023 v utorok o 17.30 h. Odvetný duel s Ukrajinou odohrá na neutrálnej pôde v poľskom meste Bielsko-Biala.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbalová reprezentácia do 21 rokov #Jaroslav Kentoš