Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Namierili na mňa zbrane! Majster sveta Pogba prehovoril o vydieraní

Matthias Pogba je s ďalšími kriminálnikmi obvinený z vydierania svojho brata, majstra sveta z roku 2018 a hráča Juventusu Turín Paula Pogbu.

20.09.2022 12:07
2016 Paul Pogba Foto: ,
Paul Pogba.
debata

Hviezda francúzskeho futbalu teraz pre Le Monde porozprávala o šokujúcich detailoch vydierania zo strany brata Matthiasa a jeho štyroch kamarátov.

„Bál som sa. Dvaja chlapci na mňa mierili zbraňami,“ uviedol Paul Pogba. Ten je momentálne aj s matkou Yeo Maribovou pod policajnou ochranou.

723912942 Čítajte viac Zanechal po sebe štyri deti. Zomrel švajčiarsky futbalista, mal 34 rokov

Celý incident sa mal odohrať v polovici marca vo večerných hodinách v Chanteloup-en-Brie. Gang Pogbu prinútil futbalistu, aby si vypol telefón, ktorý mu následne zobrali.

„Kričali na mňa: Drž hub, pozri sa dole,“ pokračoval Pogba s tým, že po takomto vyhrážaní sa rozhodol, že im zaplatí. Zločinci mali od neho žiadať 13 miliónov eur.

V nedeľu večer začala francúzska justícia vyšetrovanie jeho brata a štyroch ďalších ľudí v súvislosti s obvineniami z vydierania voči Pogbovi.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #francúzska futbalová reprezentácia #Paul Pogba