Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pomýlil si kontinent? Američan chce zápas hviezd, Klopp ho vysmial

Anglická futbalová Premier League sa môže učiť od amerických športov, uviedol americký majiteľ Chelsea FC Todd Boehly, ktorý klub nedávno prevzal od ruského oligarchu Romana Abramoviča.

15.09.2022 07:00
Todd Boehly. Foto:
Todd Boehly.
debata (3)

Boehly predostrel myšlienku o zápase hviezd vo futbalovej Premier League na konferencii Salt v New Yorku. „Ľudia hovoria o väčších peniazoch – v bejzbalovom zápase All-Star sme tento rok za dva dni zarobili 200 miliónov dolárov,“ uviedol Boehly.

Podľa neho je to najjednoduchšia cesta, ako dostať do futbalu viac peňazí. „V Premier League by sme mohli hrať zápas severu proti juhu,“ citoval majiteľa Chelsea Sport Bible. V Európe sú zápasy hviezd bežnou súčasťou hokejových či basketbalových súťaží. No nie futbalových.

1. FC Košice Čítajte viac Kedysi žiarili, zrazu nie sú. Smutné osudy futbalových bášt sa týkajú aj nás

Jeho nápad priniesol zmiešané reakcie fanúšikov, no tréner FC Liverpool Jürgen Klopp ho zosmiešnil. „Keď nájde termín, môže mi zavolať,“ uviedol nemecký kouč na tlačovke po zápase Ligy majstrov.

„V amerických športoch majú štvormesačné prestávky. Chce priviesť aj Harlem Globetrotters?“ pokračoval Klopp v reakcii na netradičný nápad Američana.

SR šport futbal LM 2. predkolo odveta Slovan Ferencváros BAX Čítajte viac Weiss nemá na Jerevan dobré spomienky. Teraz sa to pokúsi prelomiť

Tréner Liverpoolu si okrem termínu nevie predstaviť, že by v jednom tíme bok po boku nastúpili hráči FC Liverpool, Manchestru City či Evertonu. „Nie som si istý, či to chcú ľudia vidieť. To nie je národný tím. Naozaj to povedal?“ opýtal sa nakoniec Klopp.

Pri aktuálne nabitých kalendároch klubov a reprezentačných tímov vyznieva táto myšlienka ako sci-fi. Uvidíme, či bude majiteľ Chelsea pokračovať vo svojom úsilí.

Z boháčov chudáci. Hráči, ktorí minuli majland Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Futbalových skrachovancov nájdete po svete...
šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Chelsea FC #Todd Boehly