Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Aha, čo som dostal od Erdogana! Hviezda ukázala dar od prezidenta

Bývalý nemecký reprezentant a hráč Realu Madrid či Arsenalu Mesut Özil sa na Instagrame pochválil luxusným darom od tureckej hlavy štátu Recepa Tayyipa Erdogana.

25.08.2022 15:03
371582926 Foto:
Mesut Özil s turecký prezidentom Recepom Tayyipom Erdoganom.
debata

Majster sveta z roku 2014 zmenil v lete klub a stal sa hráčom Basaksehiru, ktorý má blízko práve k tureckému prezidentovi.

Özil debutoval za nový tím v nedeľňajšom súboji tureckej ligy. Odohral desať minút vo víťaznom domácom súboji proti Kayserisporu (2:0). Po zápase sa pochválil, čo dostal od Erdogana za prvý zápas.

Na luxusných hodinkách v hodnote približne 1700 eur je na ciferníku aj podpis tureckého prezidenta. O naozaj blízkom vzťahu tejto dvojice svedčí aj fakt, že Erdogan bol svedkom na svadbe futbalistu.

V minulosti však Özilovi tento blízky vzťah spôsoboval aj problémy. Pred majstrovstvami sveta v Rusku vyvolal rozruch zverejnením fotografie s Erdoganom, keď mu odovzdával dres jeho vtedajšieho klubu, Arsenalu.

Vo vyhlásení pre Kicker sa vtedy odvolával na svoje tureckého korene. „Nestretnúť sa s Erdoganom by znamenalo nerešpektovať tieto korene. A to bez ohľadu na to, kto je prezidentom,“ uviedol vtedy Özil s tým, že sa rozprávali o športe, nie o politike.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Turecko #Mesut Özil #Recep Tayyip Erdogan