Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Splnil aj druhý sľub. Škrtel mieri do ôsmej ligy, klub ho už privítal

Prvý sľub, že si zahrá v Trnave, splnil. A teraz aj druhý - klubu z rodného Ráztočna. Martin Škrtel po májovom ukončení futbalovej kariéry sa predstaví v niekoľkých zápasoch v drese FK Hajskala Ráztočno.

06.08.2022 12:58
Martin Škrtel Foto:
Martin Škrtel medzi fanúšikmi Trnavy počas zápasu s Čenstochovou.
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @fk_hajskala_raztocno

Portál Šport.sk píše o hosťovaní obrancu zo Spartaka Trnava do VIII. ligy „A“, súťaže patriacej pod Oblastný futbalový zväz Prievidza.

„Tak a je to tu, Martin Škrtel oficiálne naším hráčom. Vitaj doma, legenda,“ potvrdil to klub grafikou i textom na instagrame, s čím sa na sociálnej hráči podelil aj samotný hráč zdieľaním príspevku. Hráčom tohto tímu bol do svojich 10 rokov.

Kariéra Martina Škrtela Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
3. Martin Škrtel - FC Liverpool, 2008 - 2016

„Stále by som mohol hrať futbal na vrcholovej úrovni, ale mám problémy s chrbtom a platničkami. Posledné mesiace som hrával pod tabletkami,“ oznámil so slzami v očiach v máji.

Odchovanec prievidzského futbalu do toho veľkého nakukol v drese AS Trenčín. Z Považia prestúpil v júli 2004 do Zenitu Petrohrad za 300-tisíc eur. Pri Neve si Škrtel získal meno i rešpekt svojou nekompromisnou hrou a tvrdosťou.

Filip Šebo, Miroslav Karhan a Róbert Vittek. Čítajte viac Čo rok, to návrat veľkého hráča. Kto prišiel ukončiť kariéru domov?

V sezóne 2007/08 oslavoval v Petrohrade zisk titulu i Pohára UEFA. Následne za desať miliónov eur prestúpil do Liverpoolu, kde pôsobil osem rokov. Získal Ligový pohár v sezóne 2011/12 a neskôr si zahral aj vo Fenerbahce Istanbul, Atalante Bergamo a Basaksehire, odkiaľ v lete 2021 prestúpil do Trnavy.

Spartaku pomohol k zisku aktuálneho slovenského pohára. V reprezentácii odohral 103 zápasov a strelil šesť gólov. Bol oporou mužstva na MS 2010 v Juhoafrickej republike i ME 2016 vo Francúzsku.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Martin Škrtel #FK Hajskala Ráztočno