Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemáš šľapky v sprche, pokuta. Meškáš, platíš. Unikol zoznam trestov

Tréner anglického futbalového klubu Steven Gerrard má na svojich hráčov vysoké nároky. Na internete sa objavil dlhý zoznam pravidiel, ktoré musia jeho hráči spĺňať.

27.07.2022 12:38
Tréner Aston Villy Steven Gerrard. Foto:
Tréner Aston Villy Steven Gerrard.
debata

Gerrard sa stal hlavným koučom Aston Villy v novembri minulého roka, kam sa presunul po úspešnom pôsobení v Glasgow Rangers.

Vo svojej prvej trénerskej sezóne v Premier League skončil s tímom na 14. mieste a v novom ročníku bude veriť v lepšie umiestnenie. A k tomu môže klubu dopomôcť aj prísna disciplína, ktorú Gerrard vo Villa Parku zaviedol.

Na sociálnych sieťach koluje fotka dlhého zoznamu pravidiel, kde sú vyčíslené výšky pokút sa konkrétne porušenie.

Najvyššie na zozname sú pokuty za rôzne formy meškania: za neskorých príchod na tréning je 500 libier. A ak nepríde futbalista na tréningové ihrisko však, bude ho to stáť dve stovky každú omeškanú minútu.

Na zozname sú aj rôzne kuriózne pokuty, ako napríklad 100 libier za to, keď si hráč nezoberie šľapky do sprchy, či 50 libier za každý deň, keď zabudne priniesť zákusky na svoje narodeniny.

Futbaloví kanonieri s najdrahšími gólmi Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
17. Ohi Omoijuanfo - CZ Belehrad, 33 gólov...

Zaujímavosťou tiež je, že hráč ktorý dostane v zápase červenú kartu, musí zobrať celé mužstvo na spoločnú večeru. Tento trest si bude musieť odpykať obranca Ezri Konsa, ktorý bol v minulej sezóne dvakrát vylúčený.

Bude zaujímavé sledovať, či takýto zoznam pomôže Gerrardovi a jeho hráčom k lepším výsledkom v blížiacej sa sezóne anglickej Premier league.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Premier League #Steven Gerrard #Aston Villa