Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Moskovský klub zúri. Reprezentant im utiekol, nedostane ani cent

Uruguajský reprezentant Guillermo Varela v tichosti opustil kemp Dinama Moskva v predvečer ligového duelu proti Torpedu.

27.07.2022 08:30
647560738 Foto:
Guillermo Varela pôsobil v Dinamo Moskva od júna 2021.
debata (7)

29-ročný Varela, ktorý odohral za národný tím sedem zápasov, pritom rokoval s klubom z Moskvy o predĺžení zmluvy, ktorá sa mu končí v lete 2023.

Podľa informácii Sport-Expressu hráč oficiálne nepožiadal o prerušenie kontraktu a jeho nečakané zmiznutie bolo pre Dinamo prekvapením.

SR futbal FL 1. kolo Spartak Trnava Zlaté Moravce TTX Čítajte viac Kocúrkovo v UEFA. Trnava musí nechať doma štyri opory, tréner zúri

„Náš klub považuje konanie hráča za porušenie zmluvy,“ uviedla tlačová služba moskovského tímu. Pritom na základe rozhodnutia FIFA môže každý futbalista pôsobiaci na Ukrajine či v Rusku prerušiť platnú zmluvu do 30. júna 2023.

„Toto rozhodnutie je jednoznačne provokatívne a diskriminačné vo vzťahu k celému ruskému futbalu,“ oznámilo Dinamo Moskva. Varela nemal od svojho odchodu odpovedať na telefonáty a klub netuší, kde sa momentálne nachádza.

Slovan, Ferencváros Čítajte viac V takom zápase idete cez nemôžem. Keď je hlava čistá, idú duša aj nohy

Podľa ESPN mal Uruguajčan zamieriť do Brazílie, kde by mal v stredu podpísal zmluvu s Flamengom z Rio de Janeira. Sezónu tak pravdepodobne strávi v Južnej Amerike a budúce leto sa stane voľným hráčom. Dinamo Moskva, ktoré za neho v roku 2021 zaplatilo Kodani milión eur, nebude mať z jeho odchodu ani cent.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Rusko #Dinamo Moskva #Guillermo Varela