Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Japonci si kopli do milionárov z PSG. Na transparente ich vrátili na zem

Slogan na tribúne počas priateľského duelu mohol poriadne zasiahnuť ego futbalistov Paríž St. Germain.

23.07.2022 19:05
Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé Foto: ,
Za hviezdy ako Lionel Messi, Neymar a Kylian Mbappé sa jednoducho platí.
debata

Transparent sa objavil na prípravnom zápase japonského tímu Urawa Red Diamonds proti Paríž St. Germain (0:3). Týkal sa neprimeranej ceny vstupeniek a ich porovnania s predchádzajúcim duelom proti Bayernu.

Futbalisti PSG odohrali duel s najväčšími hviezdami Mbappém, Messim aj Neymarom a súpera zdolali poľahky 3:0 po góloch Sarabiu, Mbappého a Kalimuenda.

Roman Abramovič Čítajte viac Abramovič vracia úder. Žaluje Európsku úniu o náhradu škody

No japonskí priaznivci neboli spokojný s cenami lístkov na toto stretnutie. Transparentom dali jasne najavo, že sú omnoho drahšie, ako v minulosti.

Japonci mali pocit, že 8-tisíc jenov (zhruba 60 eur) je príliš vysoká cena za duel proti PSG o ktorom tvrdia, že nepatrí medzi európskych gigantov. Nevybojoval žiadnu významnú európsku trofej, ako napríklad Bayern.

„3000 jenov za zápas Urawy proti 6-násobnému víťazovi Ligy majstrov Bayernu a 8-tisíc za PSG, ktoré ešte nikdy Ligu majstrov nevyhralo. Robíte si srandu?“ stálo na transparente.

Napriek mnohým zvučným menám v mužstve a veľkej futbalovej kvalite bol slogan pravdivý, čo mohlo mierne rozladiť hrdých futbalistov PSG.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain