Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Van Basten natvrdo. Messiho nevidí v trojke najlepších hráčov histórie

Lionel Messi získal rekordných 7 Zlatých lôpt pre najlepšieho hráča sveta, strelil vyše 800 gólov. Aj tak našiel bývalý kanonier Ajaxu a AC Miláno Marco van Basten troch lepších futbalistov.

15.06.2022 16:30
Marco van Basten. Foto:
Marco van Basten.
debata (1)

„Pelé, Maradona a Cruyff sú pre mňa traja najlepší hráči v histórii," povedal van Basten pre France Football. Priznal, že jeho detským vzorom bol Cruyff a Pelé a Maradona boli neuveriteľní.

„Messi je tiež skvelý futbalista, ale Maradona bol väčšia osobnosť. Messi nie je ten, ktorý sa postaví do čele, aby išiel do vojny,“ prekvapil vyjadrením Holanďan.

Šéf La Ligy Javier Tebas. Čítajte viac Prišli o Mbappého aj Haalanda. Musia podvádzať, tvrdí šéf La Ligy

Van Basten k ďalším tom hráčom po spomínanej trojici pridal aj ďalších. „Nezabudol som na Ronalda, Platiniho či Zidana.“

Bývalý tréner Ajaxu je známy tým, že si nedáva servítky pred ústa. Začiatkom roka zaujal vyjadrením, že fanúšikovia by radšej sledovali Netflix, ako by sa mali pozerať na hru Atlética Madrid.

A úplne jasne má aj v takmer dve dekády trvajúcej dileme, či je lepším futbalistom Messi, alebo Ronaldo. „Ľudia ktorí si myslia, že Ronaldo je lepší ako Messi, nevedia nič o futbale,“ dodal van Basten.

Najdrahší adepti na lukratívny letný prestup Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Romelu Lukaku, Belgicko - Chelsea FC...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Marco van Basten