Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Víťazstvo storočia. Štipnite nás. Šach-mat. Maďari oslavujú

Maďarská futbalová reprezentácia dosiahla jedno z najväčších víťazstiev v histórii, keď vyhrala na pôde Anglicka 4:0. Takto o senzácií písali médiá u našich južných susedov a na ostrovoch.

15.06.2022 06:15
Kapitán Anglicka akoby neveril vlastným očiam,... Foto: ,
Kapitán Anglicka Harry Kane akoby neveril vlastným očiam, čo sa to proti Maďarsku stalo.
debata (12)

Nemzeti Sport – maďarský športový denník
Víťazstvo storočia? V Anglicku sme vyhrali 4:0. Maďarská reprezentácia sa po štyroch kolách ujala vedenia v skupine. Tím pod vedením Marca Rossiho dosahuje jeden úspech za druhým a dúfajme, že v tom bude pokračovať aj v septembri.

origo.hu – maďarský športový portál
Zázrak v Anglicku, úžasný futbal. Marco Rossi pokračuje v neuveriteľnej sérii a jeho tím porazil minuloročného finalistu ME. Maďarská reprezentácia vedie skupinu smrti v Lige národov.

nb1.hu – maďarský futbalový portál
Štipnite nás aby sme zistili, či je to pravda. 14. jún 2022 sa navždy zapíše do histórie maďarského futbalu. Brutálny šach-mat Anglicku, vyhrali sme tam prvýkrát od roku 1953 a pamätného triumfu 6:3.

The Sun – britský denník
Maďari nás zahanbili najhoršou domácou prehrou od roku 1928. Ak by sme po tomto historickom ponížení urobili prieskum medzi 28-tisíc divákmi na štadióne Milneux, Southgate by si ráno balil kufre a dohodol sa na odstupnom.

Mail Online – britský spravodajský portál
Anglicko – Maďarsko 0:4. Tri levy utrpeli ponižujúcu prehru, keď hostia za posledných 20 minút skórovali trikrát. „Ráno ťa vyhodia,“ kričali pobúrení priaznivci na trénera Garetha Southagata. K tomu však päť mesiacov pred šampionátom nepríde.

The Guardian – britský denník
Anglicko ponížené Maďarskom v najhoršej domácej prehre za 94 rokov. Tréner Gareth Southgate vedel, že potrebuje po nepresvedčivom štarte v Lige národov vyhrať. Namiesto toho dosiahol najtvrdšiu prehru za šesťročné pôsobenie na lavičke národného tímu.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #maďarská futbalová reprezentácia