Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Škriniar dnes dostal vážnu ponuku. Od obeda o nej píšu všetky talianske weby

Podľa talianskej Gazzety je tu prvá letná ponuka za Slováka Milana Škriniara. Prišla z Paríža, ktorý dnes oznamuje veľkú posilu na trénerskom poste - Zinedina Zidana.

10.06.2022 16:16
Taliansko SR šport futbal liga 4. kolo Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar v drese Interu Miláno.
debata (2)

Inter Miláno i hráč vraj zatiaľ hovoria nie…

PSG je podľa Gazzetta dello Sport však pripravený Škriniara stoj čo stoj získať. V posledných hodinách talianske spravodajské weby síce informovali o novej dohode s výkupnou klauzulou medzi slovenským obrancom a Interom, no skutočný podpis ešte nie je na papieri.

V posledných hodinách podľa talianskeho prestížneho denníka ponúkli Francúzi za Škriniara 50 miliónov eur.

Gazzeta pripomína, že rodák zo Žiaru nad Hronom je najdôležitejším mužom v zostave Interi a klub s ním dlhodobo počítal. Aj z toho dôvodu vraj budú Taliani pýtať najmenej 70 miliónov eur.

Aby toho nebolo málo, médiá už zistili, že milánsky tím má v hľadáčiku za Škriniara už aj náhradu. Mal by ňou byť Milenkovič z Fiorentiny. Pripomínajú tiež, že ak Slovák Inter opustí, jeho predchádzajúci zamestnávateľ – Sampdoria Janov – dostane 15 percent z prestupovej čiastky.

Kto povedie Slovensko? Toto sú kandidáti Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Vladimír Weiss st. doviedol Slovensko na MS...
Španielsko SR Futbal LM D Real Inter Miláno Čítajte viac Rušno okolo Škriniara. Renomovaný novinár nahlas hovorí o jeho prestupe
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar