Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toto nie je gól! Česi sa sťažujú, vzali im rozhodcovia výhru nad Španielmi?

Už vo 4. minúte otvorili skóre. V druhom polčase sa vrátili do vedenia 2:1. Nakoniec však prišiel sporný moment a vyrovnanie na 2:2. Českí futbalisti majú po cennej remíze so Španielskom v ústach pachuť nespravodlivosti.

06.06.2022 11:24
Česko, futbal Foto: ,
Českí futbalisti na tréningu.
debata (1)

V A-divízii Ligy národov predviedli vynikajúci výkon. Finalistom majstrovstiev Európy boli minimálne vyrovnaným súperom.

Pred zápasom by bod so Španielmi brali. Po zápase sa im však málil. O deľbe bodov rozhodla sporná situácia z nadstaveného času druhého polčasu.

„Bohužiaľ, hodinky zavelili k tomu, že v poslednej minúte dostáva Vaclík gól,“ povedal v priamom prenose komentátor Českej televízie Jaromír Bosák.

Spolukomentátor Luděk Zelenka však upozornil, že technológia goal-line, ktorá skúma, či lopta prešla za čiaru celým objemom, nie je k dispozícii a tak nemohla poslať rozhodcovi signál na hodinky.

„Čiarový rozhodca začal mávať, že lopta bola za čiarou. Čo som videl zo spomalených záberom, nie je to u mňa jednodzačné,“ priznal Zelenka.

Ešte viac rozladený bol expert v Štúdiu Erich Brabec. Podľa jeho elektronickej ceruzky lopta nebola z hlavičky Iniga Martineza celým objemom za čiarou.

"Bohužiaľ, je z toho gól, ktorý v našich očiach nie je stopercentný. Nevidím loptu celým objemom za čiarou. Arbiter však okamžite utekal na polovicu.

Nerozumiem, prečo v elitných zápasoch nie je k dispozícii systém goal-line," doplnil Brabec.

Deti na zápase Maďarsko - Anglicko Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Detské publikum na zápase Maďarsko - Anglicko.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Liga národov