Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Crvena zvezda chce hviezdu Ruska: Zbaľ si kufre, Srbi sú bratia

Ruský portál sport-express.ru informoval, že kanonier Arťom Dziuba sa ocitol v hľadáčiku belehradského futbalového klubu.

06.05.2022 14:46
Arťom Dziuba Foto:
Arťom Dziuba.
debata (7)

Ruský novinár Konstantin Aleksejev v dnešnom článku presviedča dlhoročného reprezentačného útočníka Dziubu, že je to pre neho šanca, ktorú by si nemal nechať ujsť.

Dziubovi v lete skončí zmluva so Zenitom Petrohrad a keďže ruské kluby boli vylúčené z účasti v európskych pohárových súťažiach, mohol by vnímať Belehrad ako príležitosť.

Arťom Dziuba Čítajte viac Podľa trénera kvôli Ukrajine. Ruský kapitán spresnil, prečo odmietol nomináciu

CZ Belehrad aktuálne bojuje s Partizanom o majstrovský titul a existuje možnosť, že v lete zabojuje aj o účasť v Lige majstrov.

Sport-express upozorňuje tiež na fakt, že Dziuba vypadol zo základnej zostavy Zenitu a v posledných mesiacoch dostáva šancu tak maximálne na desať minút v záveroch stretnutí.

Emotívny José Mourinho na ceste do finále Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Reakcia Josého Mourinha v záverečných sekundách...

„V podstate nie je nad čím rozmýšľať, je čas zbaliť si kufre na cestu do Srbska,“ napísal ruský novinár. Podľa neho nie je v Rusku príliš obľúbený a v Belehrade má šancu začať od nuly.

„Môže si získať fanúšikov, hrať Ligu majstrov, nebude tam riešiť geopolitickú otázku ako v iných krajinách, pretože Srbi sú naši bratia,“ dodal Aleksejev.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Crvena Zvezda Belehrad #Arťom Dziuba