Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spor hviezdnych Ukrajincov pre vojnu: Bol si môj vzor, teraz si nikto

Krídelník anglického West Hamu United Andrij Jarmolenko vyčíta exspoluhráčovi z reprezentácie Anatolijovi Timoščukovi, že ostal pracovať v Zenite Petrohrad.

20.04.2022 20:30
Andrij Jarmolenko Foto: ,
Ukrajinský futbalista Andrij Jarmolenko počas majstrovstiev Európy 2020.
debata (1)

Adnrij Jarmolenko sa v posledných týždňoch stáva hrdinom West Hamu. Jeho góly proti Seville a Aston Ville pomáhajú udržiavať klub v hre o veľké úspechy v tejto sezóne.

Medzitým stíha aj pokračovať v týždne trvajúcom spore s bývalým reprezentačným spoluhráčom Anatolijom Timoščukom. Ten napriek konfliktu na Ukrajine naďalej ostal pôsobiť v ruskom Zenite Petrohrad ako asistent trénera.

Ako informoval twitterový účet zaoberajúci sa ukrajinským futbalom Zorya Londonsk, Jarmolenko sa s exkolegom nedávno pohádal kvôli jeho mlčaniu o ruskej invázii na Ukrajinu.

Vstup na štadión FC Desna Černigov. Čítajte viac Kráter na ploche, zrútená tribúna. Bomby zdevastovali štadión v Černigove

„Spýtal som sa ho, ako v noci spí. Odpovedal: Nespím,“ uviedol Jarmolenko. Následne mu Timoščuk zatelefonoval. „Povedal som mu, že bol pre mňa vzorom a teraz je nikto,“ povedal hráč West Hamu. „Následne mi vynadal a ja som urobil to isté. To je všetko,“ dodal Jarmolenko.

Timoščuk bol verejne kritizovaný, pretože má stále platnú zmluvu v Zenite Petrohrad ako asistent trénera, zatiaľ čo viacerí jeho kolegovia požiadali v ruských kluboch o uvoľnenie.

Timoščukovi sa za neodsúdenie ruskej invázia dostalo aj tvrdého trestu od futbalového zväzu Ukrajiny. Vymazali všetky jeho reprezentačné rekordy aj úspechy, ktoré dosiahol v drese národného tímu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Andrij Jarmolenko #Timoščuk