Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Angličania zobrali Madrid útokom. A pobili sa v centre medzi sebou

Do španielskej metropoly dorazilo 8-tisíc priaznivcov z Anglicka na zápasy Ligy majstrov. A na Hlavnom námestí bolo rušno.

14.04.2022 06:00
Fanúšikovia FC Chelsea v Madride. Foto:
Fanúšikovia FC Chelsea v Madride.
debata (4)

Anglickí futbaloví priaznivci sa zase raz vyfarbili v európskom veľkomeste. V Madride hrala totiž v utorok Ligu majstrov Chelsea proti Realu, v stredu Manchester City proti Atléticu.

Do hlavného mesta Španielska malo pricestovať vyše 8-tisíc priaznivcov z Anglicka a tí sa medzi oboma zápasmi nevyhli vzájomným stretom.

Stret fanúšikov v Madride.

Miestna polícia bola nútená viackrát proti výtržníkom zasiahnuť. Potýčky sa sústredili najmä na Hlavnom námestí a na sociálnych sieťach sa objavili zábery výtržností.

Na nich bolo vidieť, ako sa znepriatelené fanúšikovské tábory konfrontovali medzi sebou a kričali, predtým, ako sa začali biť a hádzať po sebe poháre.

Španielska televízna stanica La Sexta odvysielala zábery, na ktorých obrnení policajti ohradili fanúšikov Manchestru City pred jedným z mnohých barov na námestí, aby zabránili väčším bitkám.

Námestie Plaza Mayor bolo už začiatkom týždňa identifikované ako „horúca zóna“ pre políciu, informovali španielske médiá.

Nakoniec odchádzali z Madrid spokojnejší priaznivci Manchestru City, ktorý postúpili do semifinále Ligy majstrov cez Atlético Madrid. V druhom prípade Chelsea stroskotala na Reale Madrid.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #liga majstrov #manchester city #Chelsea FC