Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rusnák potvrdil, že končí v Salt Lake. Spájajú ho so zaujímavými klubmi

Albert Rusnák sa na instagrame rozlúčil s doterajším zamestnávateľom Realom Salt Lake. V tíme zámorskej MLS hral od roku 2017, stal sa jeho ťahúňom a nosil v ňom kapitánsku pásku.

09.01.2022 07:25
USA SR Futbal MLS play off 1/4 Rusnák Foto: ,
Albert Rusnák.
debata (1)

Pôsobenie v klube v posledných piatich rokoch označil za česť.

"Môj čas v Reale Salt Lake sa skončil. Aj keď je čas rozlúčiť sa, môžete si byť istí, že si budem pamätať naše spomienky, to, ako sme prekonali mnohé prekážky a čelili množstvu nepriazni.

Ďakujem za vašu vášeň, podporu a lásku, ktorú ste prejavili mne, mojej rodine a tímu," napísal 27-ročný stredopoliar.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Albert Rusnak (@albertrusnak11)

Do metropoly Utahu prišiel z holandského FC Groningen. V novom pôsobisku dostal dres s jedenástkou, ktorý patril klubovej legende Javierovi Moralesovi.

V prvej sezóne si pripísal na konto 14 gólových asistencií, čím sa zaradil na štvrté miesto v celej súťaži. Za RSL celkovo odohral 140 zápasov, v ktorých zaznamenal 41 gólov a 39 asistencií.

Podľa zahraničných zdrojov by mohol zakotviť v Anglicku, v ktorom už hrával ako člen akadémie Manchestru City, obliekal tiež dresy tímov Oldham Athletic a Birmingham City.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
11. Ján Greguš (San José) - 603-tisíc.

Najviac sa hovorí o prestupe do Newcastlu United či Southamptonu. Čo sa týka zámorských tímov, skloňuje sa trojica Los Angeles Galaxy, Seattle a D.C. United.

Novinár Callum Williams na twitteri upozornil, že situáciu okolo Slováka monitoruje argentínska Boca Juniors, no košický rodák by podľa jeho slov rád zostal v MLS.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Albert Rusnák #Real Salt Lake City