Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kat Ronalda a spol. potešil i exhviezdu Bayernu. Svetová hanba, píšu Portugalci

"Futbal nám opäť ukázal, že najnáročnejšia cesta je tá, ktorá vedie k najviac vysneným výsledkom," napísal Cristiano Rolando na instagrame po nedeľňajšej domácej prehre portugalských futbalistov so Srbskom 1:2.

15.11.2021 19:37
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo počas zápasu so Srbskom.
debata (1)

Zverenci trénera Fernanda Santosa síce mali pred novembrovými duelmi v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta dobrú pozíciu, ale nevyužili ju a nevybojovali si priamy postup na záverečný turnaj.

O šancu dostať sa do Kataru ešte neprišli, musia však úspešne absolvovať baráž naplánovanú na marec 2022.

Cristiano Ronaldo v zápase so Srbskom Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo počas zápasu so Srbskom.

Už 36-ročný veterán Ronaldo má pravdepodobne poslednú šancu predstaviť sa na MS. Ak by sa s výberom Portugalska nedostal do Kataru, táto kapitola kariéry by pre neho už asi zostala zatvorená.

"Včerajší výsledok bol krutý, no určite nás to len tak nepoloží. Náš cieľ je postup na MS 2022 a jeho naplnenie je stále možné. Vieme, čo musíme spraviť, aby sme sa tam prebojovali.

Nehľadajme výhovorky. Portugalsko stále je na ceste do Kataru," doplnil fenomenálny zakončovateľ.

Cristiano Ronaldo Čítajte viac Emócie po šoku v Lisabone: Ronaldo zadržiaval plač, Djokovič bol v tranze

Portugalské médiá Ronalda a spol. nešetrili kritikou. Pondelkové titulky tamojších denníkov či internetových portálov hlásili aj: „Mizéria“, „Svetová hanba“, „Veľa talentu, málo ambícií“ či „Zaslúžený trest“.

Pod tlak sa aktuálne dostal aj kouč Santos, mnohí volajú po jedno odvolaní.

„Som smutný a frustrovaný, no zostala mi sebadôvera a viera v tento tím. Ostatné výsledky boli negatívne, no nie je dôvod klesať na duchu a neveriť v samého seba,“ vyhlásil kouč.

Fjodor Kudrjašov Čítajte viac Vodné pólo, kričali ruskí novinári. Nádeje zbornej utopili chorvátske mláky

Lisabonský výsledok a priamy postup Srbov na šampionát potešil bývalého nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera. Manželkou 37-ročného 121-násobného reprezentanta a nezabudnuteľnej postavy Bayernu je niekdajšia srbská tenistka Ana Ivanovičová.

Po víťazstve Nemcov nad Arméncami na twitteri ešte pred výkopom duelu Portugalsko – Srbsko napísal, že s Anou sa chystajú na diaľku povzbudiť hostí. „Ajde!“ dodal v rodnom jazyku partnerky.

Po zápase zapózoval pred televíziou s rozradostenými Srbmi. „Bolo to pôsobivé. Fenomenalna igra. Gratulujem ku kvalifikovaniu sa na MS 2022, Srbsko,“ uzavrel.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #srbskí futbalisti #portugalskí futbalisti