Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Argentína, Antonela, pes a kde je Paríž? Vysmiaty Messi hnevá fanúšikov

Lionel Messi vynechal posledné dva zápasy Paríža St. Germain pre problémy s kolenom a zadným stehenným svalom.

11.11.2021 11:05
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi na tréningu argentínskej reprezentácie.
debata

Minulý týźdeň absentoval na súpiske v súboji Ligy majstrov na pôde RB Lipsko (2:2) a nenastúpil ani pri výhre 3:2 v sobotnom zápase francúzskej Ligue 1 na pôde Girondins Bordeaux.

Napriek tomu figuruje v nominácii Argentíny na blížiace sa zápasy juhoamerickej kvalifikácie MS, čo sa nepáči športovému riaditeľovi PSG Leonardovi. Chce sa v tejto súvislosti obrátiť na FIFA.

„Nedáva to zmysel,“ vyhlásil Leonardo pre periodikum Le Parisien na margo reprezentačnej pozvánky pre Messiho.

Lionel Messi, Kylian Mbappé Čítajte viac Messi šokuje. Barcelona ma nikdy nežiadala zotrvať v tíme zadarmo

„Nesúhlasíme s uvoľnením hráča pre potreby reprezentácie, keď podľa nás nie je v potrebnej fyzickej kondícii alebo je vo fáze rekonvalescencie. Táto situácia si zaslúži rozhodnutie zo strany FIFA.“

Situácia v súvislosti s Messim hnevá aj fanúšikov Paríža, čo dali najavo na twitteri. Nepáčili sa im fotografie z tréningu v Buenos Aires, na ktorých sa Messi usmieva od ucha k uchu.

„PSG je preňho dovolenkou. Jeho priority sú Argentína, Antonela (manželka, pozn.) a PSG. V tomto poradí,“ odznelo od priaznivcov, ktorí do tohto zoznamu zaradili aj futbalistovho psa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SportsCenter (@sportscenter)

Narážali tým na vlajku s nápisom Wales, golf, Madrid, ktorú držal hviezdny Gareth Bale po postupe na ME.

Na sociálnej sieti riešili fanúšikovia sa aj Neymarovo správanie z minulosti:

„PSG je definíciou toho, ako neriadiť futbalový klub. Aj Neymar urobil počas pôsobenia v klube podobné veci a nedostal trest. Keď získavate najväčšie egá do jedného klubu, je nemôžné mať vyváženú chémiu alebo bojovú mentalitu.“

Lionel Messi, Sergio Ramos Čítajte viac Bola to chyba. PSG špekuluje, ako sa zbaviť novej posily

Messi sa predstavil iba vo ôsmich z osemnástich duelov PSG v tejto sezóne. Po prestupe z Barcelony skóroval trikrát v Lige majstrov, no v domácej najvyššej súťaži sa zatiaľ strelecky nepresadil a nepripísal si ani prihrávku na gól, pripomenula agentúra DPA.

Argentína nastúpi v piatok v kvalifikácii MS 2022 v Montevideu proti Uruguaju a o štyri dni neskôr bude hostiť v San Juane v šlágri Brazíliu.

Zatiaľ figuruje na 2. mieste tabuľky juhoamerickej zóny so ziskom 25 bodov, pričom spoločne s lídrom z Brazílie ako jediní ešte nenašli premožiteľa.

Uniknuté výsledky Zlatej lopty 2021 Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Riyad Mahrez (Manchester City).
debata chyba