Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dorastenec v Trhovišti surovo udrel rozhodcu. Dostal najprísnejší trest

Slovenských futbalových fanúšikov pobúrilo video z nedávneho zápasu 4. ligy staršieho dorastu Trhovište - Kráľovský Chlmec (2:3). Frustrovaný domáci hráč Adrián Bogár po záverečnom hvizde surovo udrel rozhodcu Petra Pavla, ktorý so zakrvavenou tvárou zamieril do šatne.

27.10.2021 20:21
debata (45)

Podľa portálu Sportnet udelili 15-ročnému futbalistovi zákaz vstupu na stretnutia riadené Východoslovenským futbalovým zväzom na 60 mesiacov.

„Ide o najvyšší možný trest. Je dôležité, aby sme verejnosť upozornili na to, že niečo podobné je neprípustné.

Podobné veci sa na trávnikoch stávajú, ale toto je už sila. Prekročené boli všetky hranice,“ cituje spomínaný zdroj šéfa Disciplinárnej komisie VsFZ Miroslava Urbana.

Futbal, lopty, ilustračná Čítajte viac Brutálne scény. Futbalista kopol rozhodcu do hlavy, skončil v putách

Podľa zápisu o stretnutí dostal domáci klub pokutu 250 eur. Za Trhovište si už Adrián Bogár nezahrá.

„Dostal adekvátny trest a možno mal dostať aj viac. Ak si ešte niekedy kopne do lopty, jedine v inej obci. U nás nadobro skončil.

Uvažovali sme, že by sme úplne zrušili celé mužstvo, ale nebolo by to fér voči ostatným chlapcom, ktorí sú slušní,“ pridal svoj pohľad predseda klubu z Trhovišťa Vladimír Koba.

Škandalózne zábery z okresu Michalovce sa dostali aj na české stránky.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
45 debata chyba
Viac na túto tému: #Kráľovský Chlmec #Trhovište