Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rodina NIE! Pre slovenských chuligánov už neplatia ani posledné zásady

Derby medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava, ktoré Únia ligových klubov skontumovala v prospech hostí, má dohru.

25.10.2021 08:56
FUTBAL-FL: Trnava - Bratislava Foto: ,
Situácia na hracej ploche počas prerušeného derby.
debata (28)

Podľa informácií polície nielenže sa jednotlivé chuligánske skupiny aj pár dní po dueli snažili jedna druhej pomstiť, prišlo vraj aj na osobné vybavovanie si účtov. A doplácajú na to aj rodiny.

Dva dni po futbalovom škandále mala rivalita medzi tvrdým jadrom fanúšikov oboch klubov pokračovanie v obci Bučany neďaleko Trnavy. Polícia zisťuje, kto sa prišiel vyhrážať mužovi, ktorý je spájaný s trnavským klubom.

SR Trnava šport futbal FL 11. kolo Slovan TTX Čítajte viac Chuligáni neriešia modriny. Poriadna bitka je súčasťou ich hodnôt

Podľa spravodajstva RTVS sa chuligáni dostali až do bytovky a kopali a búchali do dverí. Hľadali muža, ktorý má blízko k trnavským chuligánom. Doma však našli iba jeho rodinu. Štáb RTVS sa s ním spojil.

„Toto už s futbalom ani chuligánstvom nemá nič spoločné, toto odsudzujú všetci ľudia, ktorí to poznajú, tento životný štýl. Toto už bolo cez čiaru. Môžeme sa pobiť na poli, môžeme si rozbiť papule niekde v meste, ale na rodinu a deti sa siahať nesmie, to je tak všade vo svete,“ povedal štábu trnavský chuligán, ktorý je presvedčený, že za tým boli jeho náprotivkovia zo Slovana. Tí sa však od toho dištancovali.

Výtržnosti počas zápasu Spartak - Slovan Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Bitka medzi fanúšikmi Slovana a Spartaka počas...

Polícia už analyzuje aj kamerové záznamy z obce. Viac informácií zatiaľ neposkytne. Podľa nej si však oba tábory dohadovali bitku už pred samotným duelom Trnavy so Slovanom a teraz sa dohadujú, prečo sa ta neudialo už pred zápasom.

„Polícia na základe zaistených kamerových záznamov stotožnila konkrétne osoby. Tieto osoby sme vypočuli,“ povedala Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave. O počte osôb a možných obvineniach zatiaľ polícia hovoriť nebude.

K výtržnostiam v Trnave a možným legislatívnym zmenám sa v relácii Ide o Pravdu vyjadril policajný prezident Štefan Hamran.

Video
28 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava