Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan pozýva deti na Konferenčnú ligu. Môžu prísť zadarmo

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava vyčlení najmenej 1500 bezplatných vstupeniek pre deti na zápas skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy UEFA s FC Kodaň.

10.09.2021 15:30
Slovan futbal Foto: ,
Futbalisti Slovana ďakujú fanúšikom po odvetnom zápase play off Európskej ligy
debata

Duel sa uskutoční aj s prítomnosťou ostatných fanúšikov vo štvrtok 16. septembra o 18.45 na Tehelnom poli.

Slovan pozýva deti zo základných škôl z celého Slovenska a z futbalových klubov spadajúcich do oblasti Bratislavského samosprávneho kraja. Pre deti a pedagogický dozor vyčlení klub samostatné sektory a bezplatné vstupenky.

"K dnešku sme pre deti zo základných škôl a futbalových klubov vyčlenili 1500 bezplatných vstupeniek na prvý domáci zápas Konferenčnej ligy s FC Kodaň. Všetci máme v živej pamäti, akú krásnu atmosféru vytvorili deti pred dvomi rokmi na dueloch s Besiktasom a Wolverhamptonom. Rovnako sme sa tešili z pozitívnych ohlasov škôl a futbalových klubov.

Naším zámerom nie je len pozvať deti na futbal, ale aj rozšíriť ich povedomie o športe a zdravom životnom štýle. Veríme, že si deti odnesú zo zápasu s Kodaňou pekný športový zážitok, a zároveň spolu s ďalšími fanúšikmi na štadióne prispejú k vytvoreniu kulisy, ktorá bude pre naše mužstvo dvanástym hráčom," uviedol v tlačovej správe marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

V prípade, ak bude záujem prevyšovať 1500 vydaných vstupeniek, je klub schopný operatívne navýšiť kapacitu miest pre deti. Deti zo základných škôl z celého Slovenska a futbalových klubov z oblasti Bratislavského samosprávneho kraja sa môžu registrovať na www.skslovan.com.

Registrácia už obsahuje zoznam všetkých základných škôl na Slovensku a takisto všetkých futbalových klubov spadajúcich pod Bratislavský futbalový zväz. Po registrácii obdrží škola alebo futbalový klub e-mail s jednoduchým formulárom, ktorý stačí vyplniť a odoslať.

Následne ŠK Slovan Bratislava požiadavku zaeviduje a pošle požadovaný počet vstupeniek elektronicky e-mailom.

Zápas s FC Kodaň sa koná v tzv. režime OTP (očkovaní, testovaní, prekonavší). Deti do 12 rokov sa nemusia preukazovať testom ani očkovaním.

Deti staršie než 12 rokov sa v zmysle režimu OTP preukážu buď negatívnym testom na Covid-19, potvrdením o prekonaní ochorenia, alebo potvrdením o očkovaní.

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Európska konferenčná liga