Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ostatní chcú, Škriniar nechce. Čoskoro mu na stole pristane pero a papier

O jeho prestupe sa rozpráva už dlho. Podľa niektorých futbalových insajderov bol jeho prestup už na spadnutie. Ale stále nič.

12.08.2021 12:42
Russia Poland Slovakia Euro 2020 Soccer škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata

Z transferu Milana Škriniara do iného európskeho veľkoklubu zrejme nič nebude. Talianske médiá tvrdia, že reprezentačný obranca by mal čoskoro podpísať novú zmluvu s Interom Miláno. Udeje sa tak vraj ešte v septembri. Nerazzurri by si 26-ročného stopéra chceli udržať minimálne do júna 2025.

Portál L’Interista tvrdí, že napriek enormnému záujmu je 26-ročný Slovák v Miláne šťastný a odchod v žiadnom prípade neplánuje,

Škriniar prestúpil do Interu v lete 2017. Za ten čas si stihol v poprednom klube vybudovať mimoriadne silnú pozíciu. V obrane nastupuje spoločne so Stefanom de Vrijom a Alessandrom Bastonim. Podľa všetkých štatistík to bolo v lanskej sezóne suverénne najlepšie obranné trio v Serii A.

V uplynulých dvoch sezónach sa o Škriniara intenzívne zaujímal Tottenham. Jeho predstavitelia dokonca rokovali o jeho prestupe priamo v Miláne. Podľa zákulisných informácií však pricestovali so slabou ponukou. Inter v minulosti pripúšťal, že slovenský reprezentant z klubu odíde – napokon, v predminulej sezóne dokonca stratil miesto v základnej zostave.

V tej lanskej však odohral zo všetkých hráčov najviac a podľa talianskych médií by chcel majstrovský Inter Miláno novou zmluvou s Milanom Škriniarom dať bodku za všetkými špekuláciami.

Christian Eriksen Čítajte viac Eriksen sa prvýkrát po kolapse stretol so Škriniarom a spol. Čo bude ďalej?
debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar